google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Kwarteltje met Rodenbachsaus

kwartelfilets Rodenbach ui selder wortel kalfsfond  
kruidentuiltje (peterselie, tijm, laurier) honing peper en zout sausbinder boter
Snijd ui, selder en wortel in mirepoix. Stoof de groenten licht in boter. Voeg kalfsfond,  Rodenbach (bier) en een kruidentuiltje toe. Laat een kwartiertje sudderen onder deksel. Zeef, voeg een lepeltje honing toe en laat nog een paar minuten inkoken. Bind de saus indien gewenst. Kruid de kwartelfilets met peper en zout en bak ze in een beetje boter. Laat nog een paar minuten afgedekt staan op laag vuur. Leg op het bord een voorgesneden filet en overgiet met saus. Op foto: het gerechtje wordt hier begeleid van groentefrietjes (wortel en pastinaak). Die bak je tweemaal, zoals gewone aardappelfrietjes.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Kwarteltje met

Rodenbachsaus

kwartelfilets Rodenbach ui selder wortel kalfsfond  
kruidentuiltje (peterselie, tijm, laurier) honing peper en zout sausbinder boter
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Snijd ui, selder en wortel in mirepoix. Stoof de groenten licht in boter. Voeg kalfsfond,  Rodenbach (bier) en een kruidentuiltje toe. Laat een kwartiertje sudderen onder deksel. Zeef, voeg een lepeltje honing toe en laat nog een paar minuten inkoken. Bind de saus indien gewenst. Kruid de kwartelfilets met peper en zout en bak ze in een beetje boter. Laat nog een paar minuten afgedekt staan op laag vuur. Leg op het bord een voorgesneden filet en overgiet met saus. Op foto: het gerechtje wordt hier begeleid van groentefrietjes (wortel en pastinaak). Die bak je tweemaal, zoals gewone aardappelfrietjes.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN