google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
kwartelfilets Rodenbach ui selder wortel kalfsfond  
kruidentuiltje (peterselie, tijm, laurier) honing peper en zout sausbinder boter
Snijd ui, selder en wortel in mirepoix. Stoof de groenten licht in boter. Voeg kalfsfond,  Rodenbach (bier) en een kruidentuiltje toe. Laat een kwartiertje sudderen onder deksel. Zeef, voeg een lepeltje honing toe en laat nog een paar minuten inkoken. Bind de saus indien gewenst. Kruid de kwartelfilets met peper en zout en bak ze in een beetje boter. Laat nog een paar minuten afgedekt staan op laag vuur.

Kwarteltje met Rodenbachsaus

Leg op het bord een voorgesneden filet en overgiet met saus. Op foto: het gerechtje wordt hier begeleid van groentefrietjes (wortel en pastinaak). Die bak je tweemaal, zoals gewone aardappelfrietjes.
Kwarteltje met Rodenbachsaus

LEKKER ETEN THUIS

kwartelfilets Rodenbach ui selder wortel kalfsfond  
kruidentuiltje (peterselie, tijm, laurier) honing peper en zout sausbinder boter
Snijd ui, selder en wortel in mirepoix. Stoof de groenten licht in boter. Voeg kalfsfond,  Rodenbach (bier) en een kruidentuiltje toe. Laat een kwartiertje sudderen onder deksel. Zeef, voeg een lepeltje honing toe en laat nog een paar minuten inkoken. Bind de saus indien gewenst. Kruid de kwartelfilets met peper en zout en bak ze in een beetje boter. Laat nog een paar minuten afgedekt staan op laag vuur.
Leg op het bord een voorgesneden filet en overgiet met saus. Op foto: het gerechtje wordt hier begeleid van groentefrietjes (wortel en pastinaak). Die bak je tweemaal, zoals gewone aardappelfrietjes.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni