google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
komijn verse gember koriander fenegriek knoflookpasta kruidnagel kaneel lamsstoofvlees lamsfond olijfolie
ajuin paprika tomatenpuree mosterdzaad yoghurt peterselie    

Pikante lamscurry

 

Voeg, weg van het vuur, de yoghurt toe en werk af met gesnipperde platte peterselie. Dien op met rijst.
Doe komijn, geraspte gember, koriander, fenegriek, knoflookpasta, kruidnagel, paprikapoeder en kaneel in een plastiek zak samen met het lamsstoofvlees. Meng goed tot het vlees bedekt is met de kruiden. Bewaar een paar uur in de frigo. Bak in brunoise gesneden uien aan in de wok.  Voeg het vlees toe met een scheutje olijfolie en roerbak een paar minuten. Doe er lamsfond,  tomatenpuree en mosterdzaad bij. Laat 1 tot 1 ½ uur sudderen.
Pikante lamscurry    

LEKKER ETEN THUIS

komijn verse gember koriander fenegriek knoflookpasta kruidnagel kaneel lamsstoofvlees lamsfond olijfolie  
ajuin paprika tomatenpuree mosterdzaad yoghurt peterselie      
Voeg, weg van het vuur, de yoghurt toe en werk af met gesnipperde platte peterselie. Dien op met rijst.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni
Doe komijn, geraspte gember, koriander, fenegriek, knoflookpasta, kruidnagel, paprikapoeder en kaneel in een plastiek zak samen met het lamsstoofvlees. Meng goed tot het vlees bedekt is met de kruiden. Bewaar een paar uur in de frigo. Bak in brunoise gesneden uien aan in de wok.  Voeg het vlees toe met een scheutje olijfolie en roerbak een paar minuten. Doe er lamsfond,  tomatenpuree en mosterdzaad bij. Laat 1 tot 1 ½ uur sudderen.