google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Pikante lamscurry    

komijn verse gember koriander fenegriek knoflookpasta kruidnagel kaneel lamsstoofvlees lamsfond olijfolie
ajuin paprika tomatenpuree mosterdzaad yoghurt peterselie    
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Doe komijn, geraspte gember, koriander, fenegriek, knoflookpasta, kruidnagel, paprikapoeder en kaneel in een plastiek zak samen met het lamsstoofvlees. Meng goed tot het vlees bedekt is met de kruiden. Bewaar een paar uur in de frigo. Bak in brunoise gesneden uien aan in de wok.  Voeg het vlees toe met een scheutje olijfolie en roerbak een paar minuten. Doe er lamsfond,  tomatenpuree en mosterdzaad bij. Laat 1 tot 1 ½ uur sudderen. Voeg, weg van het vuur, de yoghurt toe en werk af met gesnipperde platte peterselie. Dien op met rijst.

Pikante lamscurry    

komijn verse gember koriander fenegriek knoflookpasta kruidnagel kaneel lamsstoofvlees lamsfond olijfolie  
ajuin paprika tomatenpuree mosterdzaad yoghurt peterselie      
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Doe komijn, geraspte gember, koriander, fenegriek, knoflookpasta, kruidnagel, paprikapoeder en kaneel in een plastiek zak samen met het lamsstoofvlees. Meng goed tot het vlees bedekt is met de kruiden. Bewaar een paar uur in de frigo. Bak in brunoise gesneden uien aan in de wok.  Voeg het vlees toe met een scheutje olijfolie en roerbak een paar minuten. Doe er lamsfond,  tomatenpuree en mosterdzaad bij. Laat 1 tot 1 ½ uur sudderen. Voeg, weg van het vuur, de yoghurt toe en werk af met gesnipperde platte peterselie. Dien op met rijst.  
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN