google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Gegrild geitenkaasje

geitenkaasje ontbijtspek gemengde sla toastbrood geroosterde pijnboompitjes kerstomaatjes
Luikse siroop Parmesanschilfers mais spekjes olijfolie rode balsamico
Omwikkel de kaasjes met ontbijtspek en bak ze in een hete pan in een beetje olijfolie. Maak een vinaigrette van gelijke delen olijfolie en balsamico met een lepeltje Luikse siroop. Dresseer een bord met gemengde sla, mais, gebakken spekjes, geroosterde pijnboompitjes en gehalveerde kerstomaatjes. Maak warme toastjes, smeer daarop een laagje Luikse siroop en leg daarop een gegrild kaasje. Leg een kaasje met toast in het midden van elk bord. Werk af met schilfers Parmesan.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Gegrild geitenkaasje

geitenkaasje ontbijtspek gemengde sla toastbrood geroosterde pijnboompitjes kerstomaatjes      
Luikse siroop Parmesanschilfers mais spekjes olijfolie rode balsamico
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Omwikkel de kaasjes met ontbijtspek en bak ze in een hete pan in een beetje olijfolie. Maak een vinaigrette van gelijke delen olijfolie en balsamico met een lepeltje Luikse siroop. Dresseer een bord met gemengde sla, mais, gebakken spekjes, geroosterde pijnboompitjes en gehalveerde kerstomaatjes. Maak warme toastjes, smeer daarop een laagje Luikse siroop en leg daarop een gegrild kaasje. Leg een kaasje met toast in het midden van elk bord. Werk af met schilfers Parmesan.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN