google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Daube van rundsvlees

Marinade: ui  rode wijn  wortel  tijm laurier  peper uit de molen  zout        
Andere: kappertjes  platte peterselie  stoofvlees  knoflook champignons zilveruitjes  spekjes  olijfolie  bloem  Cognac  ui  bio-sinaasappel  runderbouillon  tomatenpuree olijven
Marineer het stoofvlees gedurende 1 uur in de koude marinade. Dep het droog, wentel het in bloem wentel, bak het bruin. Laat de marinade even doorkoken en verminder het vuur dan naar een lage stand.  Doe het vlees erbij en vul aan met bouillon. Laat minstens 1 à 2 uur sudderen tot het vlees gaar is. Sauteer ondertussen de looksnippers, spekjes, zilveruitjes en champignons. Voeg tegen het einde van de gaartijd de bereiding met spekjes toe, de kappertjes, sinaasappelrasp, het sap van een appelsien, gesneden olijfjes en een scheutje cognac. Werk af met gesnipperde peterselie.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Daube van rundsvlees

Marinade: ui  rode wijn  wortel  tijm laurier  peper uit de molen  zout        
Andere: kappertjes  platte peterselie  stoofvlees  knoflook champignons zilveruitjes  spekjes  olijfolie  bloem  Cognac  ui  bio-sinaasappel  runderbouillon  tomatenpuree olijven
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Marineer het stoofvlees gedurende 1 uur in de koude marinade. Dep het droog, wentel het in bloem wentel, bak het bruin. Laat de marinade even doorkoken en verminder het vuur dan naar een lage stand.  Doe het vlees erbij en vul aan met bouillon. Laat minstens 1 à 2 uur sudderen tot het vlees gaar is. Sauteer ondertussen de looksnippers, spekjes, zilveruitjes en champignons. Voeg tegen het einde van de gaartijd de bereiding met spekjes toe, de kappertjes, sinaasappelrasp, het sap van een appelsien, gesneden olijfjes en een scheutje cognac. Werk af met gesnipperde peterselie.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN