google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Involtini    

kalfslapjes Parmaham droge mozzarella in schelletjes zongedroogde tomaatjes  
salie peterselie peper & zout  
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Leg de kalfslapjes tussen twee lagen plastiekfolie leggen en rol ze met de deegrol plat. Verwijder de bovenste laag plastiek. Kruid de bovenkant van de lapjes met peper en zout, bestrooi met gehakte salie en peterselie. Leg er een  plak Parmaham op en dan de mozzarella. Rol dicht, sluit met een prikker en laat afgedekt opstijven in de koelkast. Snijd de rol op schijven van 2 cm dik. Steek deze op spiesjes, afgewisseld met partjes gedroogde tomaat. Rooster onder de grill of op de barbecue. Foto: de variant waarbij de lapjes niet opgerold worden. Hier opgediend met pasta, gegrilde paprikareepjes en Parmezaan.

Involtini    

kalfslapjes Parmaham droge mozzarella in schelletjes zongedroogde tomaatjes        
salie peterselie peper & zout  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Leg de kalfslapjes tussen twee lagen plastiekfolie leggen en rol ze met de deegrol plat. Verwijder de bovenste laag plastiek. Kruid de bovenkant van de lapjes met peper en zout, bestrooi met gehakte salie en peterselie. Leg er een  plak Parmaham op en dan de mozzarella. Rol dicht, sluit met een prikker en laat afgedekt opstijven in de koelkast. Snijd de rol op schijven van 2 cm dik. Steek deze op spiesjes, afgewisseld met partjes gedroogde tomaat. Rooster onder de grill of op de barbecue. Foto: de variant waarbij de lapjes niet opgerold worden. Hier opgediend met pasta, gegrilde paprikareepjes en Parmezaan.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN