google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Medaillons van jong everzwijn in een Porto-sausje

everzwijnmedaillons sjalotjes Cognac rode Porto  
wildfond boter bospaddenstoelen peper & zout
Bak de medaillons in een pan en zet ze weg onder alufolie. Zeef het braadvocht en laat het inkoken tot sausdikte met de wildfond, rode porto en Cognac. Breng op smaak met peper en zout. Bak de gesnipperde sjalotjes bruin met de boschampignons en breng op smaak. Op het bord: een medaillon, een lepel saus, de paddenstoelen en een aardappelbereiding naar wens.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Medaillons van jong

everzwijn in een

Porto-sausje

everzwijnmedaillons sjalotjes Cognac rode Porto  
wildfond boter bospaddenstoelen peper & zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Bak de medaillons in een pan en zet ze weg onder alufolie. Zeef het braadvocht en laat het inkoken tot sausdikte met de wildfond, rode porto en Cognac. Breng op smaak met peper en zout. Bak de gesnipperde sjalotjes bruin met de boschampignons en breng op smaak. Op het bord: een medaillon, een lepel saus, de paddenstoelen en een aardappelbereiding naar wens.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN