google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Parfait d’amaretto    

2 blaadjes gelatine 2 eidooiers zakje vanillesuiker 1 el fijne suiker  
0,5 dl Amaretto 1,25 dl room bosvruchten muntblaadjes    
Klop de eidooiers en suikers in de robot tot een luchtig beslag. Warm de Amaretto lichtjes op en los er geweekte gelatine in op. Meng met het beslag en spatel de licht opgeklopte room erdoor. Giet in coupes en laat 3 uur opstijven in de koelkast. Werk voor het opdienen op met vruchten en munt.  
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Parfait d’amaretto    

2 blaadjes gelatine 2 eidooiers zakje vanillesuiker 1 el fijne suiker  
0,5 dl Amaretto 1,25 dl room bosvruchten muntblaadjes  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Klop de eidooiers en suikers in de robot tot een luchtig beslag. Warm de Amaretto lichtjes op en los er geweekte gelatine in op. Meng met het beslag en spatel de licht opgeklopte room erdoor. Giet in coupes en laat 3 uur opstijven in de koelkast. Werk voor het opdienen op met vruchten en munt.  
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN