google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Steak met balsamicosaus    

rode wijn balsamico sjalotten olijfolie rundsfond    
knoflook steak kappertjes aardbeienconfituur peper & zout    
Fruit fijn gesnipperde sjalotjes en knoflook in wat olijfolie. Voeg toe: een glas balsamico, rundsfond, een soeplepel aardbeienconfituur en rode wijn. Laat inkoken. Bind indien nodig. Roer een lepel uitgelekte kappertjes door de saus . Bak de steaks naar de gewenste cuisson. Overgiet met saus. Dien op met pasta en Parmezaan, tenzij het gerechtje ingepast is in een écht Italiaans meergangenmenu. Dan hoort er niets anders bij.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Steak met

balsamicosaus    

rode wijn balsamico sjalotten olijfolie rundsfond    
knoflook steak kappertjes aardbeienconfituur peper & zout    
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Fruit fijn gesnipperde sjalotjes en knoflook in wat olijfolie. Voeg toe: een glas balsamico, rundsfond, een soeplepel aardbeienconfituur en rode wijn. Laat inkoken. Bind indien nodig. Roer een lepel uitgelekte kappertjes door de saus . Bak de steaks naar de gewenste cuisson. Overgiet met saus. Dien op met pasta en Parmezaan, tenzij het gerechtje ingepast is in een écht Italiaans meergangenmenu. Dan hoort er niets anders bij.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN