google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
rode wijn balsamico sjalotten olijfolie rundsfond  
knoflook steak kappertjes aardbeienconfituur peper & zout    
Fruit fijn gesnipperde sjalotjes en knoflook in wat olijfolie. Voeg toe: een glas balsamico, rundsfond, een soeplepel aardbeienconfituur en rode wijn. Laat inkoken. Bind indien nodig. Roer een lepel uitgelekte kappertjes door de saus . Bak de steaks naar de gewenste cuisson. Overgiet met saus. Dien op met pasta en Parmezaan, tenzij het gerechtje ingepast is in een écht Italiaans meergangenmenu. Dan hoort er niets anders bij.

Steak met balsamicosaus

Steak met balsamicosaus    

LEKKER ETEN THUIS

rode wijn balsamico sjalotten olijfolie rundsfond    
knoflook steak kappertjes aardbeienconfituur peper & zout    
Fruit fijn gesnipperde sjalotjes en knoflook in wat olijfolie. Voeg toe: een glas balsamico, rundsfond, een soeplepel aardbeienconfituur en rode wijn. Laat inkoken. Bind indien nodig. Roer een lepel uitgelekte kappertjes door de saus . Bak de steaks naar de gewenste cuisson. Overgiet met saus. Dien op met pasta en Parmezaan, tenzij het gerechtje ingepast is in een écht Italiaans meergangenmenu. Dan hoort er niets anders bij.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni