google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
rode bieten runderschenkel kalfsfond groentebouillon groene kool aardappelen gepelde tomaten uien  
knoflook peper & zout ei zure room peterselie olijfolie bloem  
Snijd de gekookte bietjes en aardappeltjes in dobbelsteentjes. Schaaf de kool. Bak fijngehakte ui en knoflook. Haal de schenkel door de bloem en bak hem bruin. Voeg kalfsfond en groentebouillon toe en laat 20 minuten trekken op matig vuur. Voeg bietjes, kool, tomaten en knoflook met ui toe en laat 20 minuten sudderen tot de groenten gaar zijn. Voeg de aardappelen toe en laat nog 20 minuten garen.

Borsjtsj - Russische rodebietensoep

 

Kruid de soep bij, haal het vlees van de mergpijp en voeg het in stukjes gesneden bij de soep. In een diep bord: een soeplepel borsjtsj, daarop een kwak zure room, daarop een toefje gehakte peterselie en afwerken met geprakt ei.
Borsjtsj rodebietensoep    

LEKKER ETEN THUIS

rode bieten runderschenkel kalfsfond groentebouillon groene kool aardappelen gepelde tomaten uien    
knoflook peper & zout ei zure room peterselie olijfolie bloem    
Snijd de gekookte bietjes en aardappeltjes in dobbelsteentjes.Schaaf de kool. Bak fijngehakte ui en knoflook. Haal de schenkel door de bloem en bak hem bruin. Voeg kalfsfond en groentebouillon toe en laat 20 minuten trekken op matig vuur. Voeg bietjes, kool, tomaten en knoflook met ui toe en laat 20 minuten sudderen tot de groenten gaar zijn. Voeg de aardappelen toe en laat nog 20 minuten garen.  
Kruid de soep bij, haal het vlees van de mergpijp en voeg het in stukjes gesneden bij de soep. In een diep bord: een soeplepel borsjtsj, daarop een kwak zure room, daarop een toefje gehakte peterselie en afwerken met geprakt ei.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni