google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Borsjtsj - rodebietensoep    

rode bieten runderschenkel kalfsfond blokje groentebouillon groene kool aardappelen gepelde tomaten uien  
knoflook peper & zout hardgekookt ei zure room gehakte peterselie olijfolie bloem  
Snijd de gekookte bietjes en aardappeltjes in dobbelsteentjes. Schaaf de kool. Bak fijngehakte ui en knoflook. Haal de schenkel door de bloem en bak hem bruin. Voeg fond en groentebouillon toe en laat 20 minuten trekken op matig vuur. Voeg bietjes, kool, tomaten en knoflook met ui toe en laat 20 minuten sudderen tot de groenten gaar zijn. Voeg de aardappelen toe en laat nog 20 minuten garen. Kruid de soep bij, haal het vlees van de mergpijp en voeg het in stukjes gesneden bij de soep. In een diep bord: een soeplepel borsjtsj, daarop een kwak zure room, daarop een toefje gehakte peterselie en afwerken met geprakt ei.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Borsjtsj -

rodebietensoep    

rode bieten runderschenkel kalfsfond blokje groentebouillon groene kool aardappelen gepelde tomaten uien  
knoflook peper & zout hardgekookt ei zure room gehakte peterselie olijfolie bloem    
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Snijd de gekookte bietjes en aardappeltjes in dobbelsteentjes. Schaaf de kool. Bak fijngehakte ui en knoflook. Haal de schenkel door de bloem en bak hem bruin. Voeg fond en groentebouillon toe en laat 20 minuten trekken op matig vuur. Voeg bietjes, kool, tomaten en knoflook met ui toe en laat 20 minuten sudderen tot de groenten gaar zijn. Voeg de aardappelen toe en laat nog 20 minuten garen. Kruid de soep bij, haal het vlees van de mergpijp en voeg het in stukjes gesneden bij de soep. In een diep bord: een soeplepel borsjtsj, daarop een kwak zure room, daarop een toefje gehakte peterselie en afwerken met geprakt ei.  
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN