google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Bouillabaisse

vis, schelp- en schaaldieren naar wens Cognac visafval ui prei selder peterselie wortelen olijfolie            
knoflook venkel tomaten uit blik tomatenpuree kruidenbouquet mosselkruiden basilicum peterselie droge witte wijn saffraan peper en zout 
Maak een visfond van visafval met ui, prei, selder en mosselkruiden. Bak gesneden ui, wortel, venkel en knoflook met olijfolie en een kuipje visbouillon. Zeef de visfond en giet bij de gebakken groenten. Voeg toe: tomaten, tomatenpuree, basilicum, saffraan, witte wijn en peper en zout naar smaak.  Pocheer volgens kooktijd, de schaal- en schelpdieren en de vis in de saus. Laat niet meer koken. Voeg voor het opdienen nog een scheutje Cognac en gesnipperde peterselie toe. Dien op met stokbrood en rouille.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.

Bouillabaisse

vis, schelp- en schaaldieren naar wens Cognac visafval ui prei selder peterselie wortelen olijfolie            
knoflook venkel tomaten uit blik tomatenpuree kruidenbouquet mosselkruiden basilicum peterselie droge witte wijn saffraan peper en zout 
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Maak een visfond van visafval met ui, prei, selder en mosselkruiden. Bak gesneden ui, wortel, venkel en knoflook met olijfolie en een kuipje visbouillon. Zeef de visfond en giet bij de gebakken groenten. Voeg toe: tomaten, tomatenpuree, basilicum, saffraan, witte wijn en peper en zout naar smaak.  Pocheer volgens kooktijd, de schaal- en schelpdieren en de vis in de saus. Laat niet meer koken. Voeg voor het opdienen nog een scheutje Cognac en gesnipperde peterselie toe. Dien op met stokbrood en rouille.
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN