google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
vis, schelp- en schaaldieren naar wens Cognac visafval ui prei selder peterselie wortelen olijfolie            
knoflook venkel tomaten uit blik tomatenpuree kruidenbouquet mosselkruiden basilicum peterselie droge witte wijn saffraan peper en zout 
Maak een visfond van visafval met ui, prei, selder en mosselkruiden. Bak gesneden ui, wortel, venkel en knoflook met olijfolie en een kuipje visbouillon. Zeef de visfond en giet bij de gebakken groenten. Voeg toe: tomaten, tomatenpuree, basilicum, saffraan, witte wijn en peper en zout naar smaak. 

Bouillabaisse

 

Pocheer volgens kooktijd, de schaal- en schelpdieren en de vis in de saus. Laat niet meer koken. Voeg voor het opdienen nog een scheutje Cognac en gesnipperde peterselie toe. Dien op met stokbrood en rouille. Dit is een klassiek gerecht dat perfect past in de openluchtkeuken, bijvoorbeeld klaargemaakt op de skottel of in een grote paellapan.
Bouillabaisse

LEKKER ETEN THUIS

vis, schelp- en schaaldieren naar wens Cognac visafval ui prei selder peterselie wortelen olijfolie            
knoflook venkel tomaten uit blik tomatenpuree kruidenbouquet mosselkruiden basilicum peterselie droge witte wijn saffraan peper en zout 
Maak een visfond van visafval met ui, prei, selder en mosselkruiden. Bak gesneden ui, wortel, venkel en knoflook met olijfolie en een kuipje visbouillon. Zeef de visfond en giet bij de gebakken groenten. Voeg toe: tomaten, tomatenpuree, basilicum, saffraan, witte wijn en peper en zout naar smaak. 
Pocheer volgens kooktijd, de schaal- en schelpdieren en de vis in de saus. Laat niet meer koken. Voeg voor het opdienen nog een scheutje Cognac en gesnipperde peterselie toe. Dien op met stokbrood en rouille. Dit is een klassiek gerecht dat perfect past in de openluchtkeuken, bijvoorbeeld klaargemaakt op de skottel of in een grote paellapan.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni