google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Kippenroomsoep

soepkip peper & zout uit de molen prei ui selder wortel blokjes groentebouillon  
kippenbouillon verse tijm  laurierblaadjes vloeiende bloem boter room
Maak een bouillon van gekuiste en versneden prei, ui, selder en wortel. Doe er blokjes groente- en kippenbouillon, een takje tijm en een paar laurierblaadjes bij in de pot. Vul aan tot halfweg met water en breng aan de kook. Laat de kip ongeveer 1 tot 1 ½ uur zacht koken in deze bouillon en verwijder ze dan. Zet de handmixer in de ketel en giet de bouillon door een zeef. Breng op smaak met peper en zout. Maak een roux (gesmolten boter en bloem) en leng aan met de bouillon en room tot een gladde, stevige soep.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Kippenroomsoep

soepkip peper & zout uit de molen prei ui selder wortel blokjes groentebouillon  
kippenbouillon verse tijm  laurierblaadjes vloeiende bloem boter room
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Maak een bouillon van gekuiste en versneden prei, ui, selder en wortel. Doe er blokjes groente- en kippenbouillon, een takje tijm en een paar laurierblaadjes bij in de pot. Vul aan tot halfweg met water en breng aan de kook. Laat de kip ongeveer 1 tot 1 ½ uur zacht koken in deze bouillon en verwijder ze dan. Zet de handmixer in de ketel en giet de bouillon door een zeef. Breng op smaak met peper en zout. Maak een roux (gesmolten boter en bloem) en leng aan met de bouillon en room tot een gladde, stevige soep.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN