google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
soepkip peper & zout uit de molen prei ui selder wortel  
verse tijm  laurierblaadjes vloeiende bloem boter room
Maak een bouillon: doe gekuiste en versneden prei, ui, selder en wortel, een takje tijm en een paar laurierblaadjes samen in een soepketel. Vul aan tot halfweg met water en breng aan de kook. Leg de kip in de sudderende soep en laat ongeveer 1 tot 1 ½ uur zacht koken. Verwijder ze dan uit de bouillon en doe er later iets anders mee. Een kippenslaatje maken bijvoorbeeld (geen voedselverspilling als het anders kan).

Kippenroomsoep

Zet de handmixer in de ketel en giet de bouillon door een zeef. Breng op smaak met peper en zout. Maak een roux (gesmolten boter en bloem) en leng aan met de bouillon en room tot een gladde, stevige soep.
Kippenroomsoep

LEKKER ETEN THUIS

soepkip peper & zout uit de molen prei ui selder wortel      
verse tijm  laurierblaadjes vloeiende bloem boter room
Maak een bouillon: doe gekuiste en versneden prei, ui, selder en wortel, een takje tijm en een paar laurierblaadjes samen in een soepketel. Vul aan tot halfweg met water en breng aan de kook. Leg de kip in de sudderende soep en laat ongeveer 1 tot 1 ½ uur zacht koken. Verwijder ze dan uit de bouillon en doe er later iets anders mee. Een kippenslaatje maken bijvoorbeeld (geen voedselverspilling als het anders kan).
Zet de handmixer in de ketel en giet de bouillon door een zeef. Breng op smaak met peper en zout. Maak een roux (gesmolten boter en bloem) en leng aan met de bouillon en room tot een gladde, stevige soep.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni