google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Chili con carne

zuiver rundsgehakt rode bonen  peterselie paprikapoeder  komijnpoeder  cayennepeper  gedroogde koriander  selderijzout  marjolein  peper & zout  ui             
tomatenpuree knoflook maïs  rode paprika  olijfolie  tortilla’s  sweet chili sauce  tabasco tortilla’s sjalot   
Voeg er na een paar minuutjes een blik tomatenblokjes en een kuipje tomatenpuree aan toe. Laat even sudderen en doe er dan een blik rode bonen en een blik maïskorrels bij. Meng alles goed en laat het indien mogelijk een tijdje rusten om de smaken te laten mengen. Dien warm op met gehakte peterselie en warme tortilla’s. Een beetje tabasco en/of chilisaus zorgt voor aanpassing aan het persoonlijke smakenpalet.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Het recept is er eentje tussen vele andere varianten: bak zuiver rundsgehakt rul in olijfolie. Sauteer in een andere pan zeer fijngehakte ui, knoflook en rode paprika. Voeg beiden samen en doe er een kruidenmix bij van zacht paprikapoeder, komijnpoeder, cayennepeper, koriander, selderijzout, marjolein, peper en zout.

Chili con carne

zuiver rundsgehakt rode bonen  peterselie paprikapoeder  komijnpoeder  cayennepeper  gedroogde koriander  selderijzout  marjolein  peper & zout  ui             
tomatenpuree knoflook maïs  rode paprika  olijfolie  tortilla’s  sweet chili sauce  tabasco tortilla’s sjalot   
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Het recept is er eentje tussen vele andere varianten: bak zuiver rundsgehakt rul in olijfolie. Sauteer in een andere pan zeer fijngehakte ui, knoflook en rode paprika. Voeg beiden samen en doe er een kruidenmix bij van zacht paprikapoeder, komijnpoeder, cayennepeper, koriander, selderijzout, marjolein, peper en zout. Voeg er na een paar minuutjes een blik tomatenblokjes en een kuipje tomatenpuree aan toe. Laat even sudderen en doe er dan een blik rode bonen en een blik maïskorrels bij. Meng alles goed en laat het indien mogelijk een tijdje rusten om de smaken te laten mengen. Dien warm op met gehakte peterselie en warme tortilla’s. Een beetje tabasco en/of chilisaus zorgt voor aanpassing aan het persoonlijke smakenpalet.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN