google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Currysaus

room kokosmelk gember appelpartjes vloeiende bloem sojasaus            
boter currypoeder mild knoflook kippenbouillon ui peper & zout
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Bak gesnipperde ui en knoflook in boter. Voeg de appelpartjes op het laatst toe en laat even mee bakken. Maak in een andere pan een lichte roux en leng aan met kippenbouillon en kokosroom. Kruid naar smaak met currypoeder, gember, een scheutje zoete sojasaus, peper en zout. Meng beide bereidingen.

Currysaus

room kokosmelk gember appelpartjes vloeiende bloem sojasaus            
boter currypoeder mild knoflook kippenbouillon ui peper & zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Bak gesnipperde ui en knoflook in boter. Voeg de appelpartjes op het laatst toe en laat even mee bakken. Maak in een andere pan een lichte roux en leng aan met kippenbouillon en kokosroom. Kruid naar smaak met currypoeder, gember, een scheutje zoete sojasaus, peper en zout. Meng beide bereidingen.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN