google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
kip room kokosmelk gember appelen vloeiende bloem sojasaus            
boter currypoeder mild knoflook kippenbouillon ui peper & zout

Kip met currysaus 

Meng beide bereidingen. Doe de braadkip in een ovenschotel en zet die ongeveer ½ uur in een voorverwarmde oven op 200°C. Giet een glaasje water in de schotel, dek af en laat nog 30 minuten garen op 185°C.
Maak de saus: bak gesnipperde ui en knoflook in boter. Haal het klokhuis uit de appelen, schil en hak ze in dobbelsteentjes. Voeg ze  op het laatst toe en laat even mee bakken. Maak in een andere pan een lichte roux en leng aan met kippenbouillon en kokosroom. Kruid naar smaak met currypoeder, gember, een scheutje zoete sojasaus, peper en zout.
Kip met currysaus

LEKKER ETEN THUIS

kip room kokosmelk gember appelen vloeiende bloem sojasaus            
boter currypoeder mild knoflook kippenbouillon ui peper & zout
Meng beide bereidingen. Doe de braadkip in een ovenschotel en zet die ongeveer ½ uur in een voorverwarmde oven op 200°C. Giet een glaasje water in de schotel, dek af en laat nog 30 minuten garen op 185°C.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni
Maak de saus: bak gesnipperde ui en knoflook in boter. Haal het klokhuis uit de appelen, schil en hak ze in dobbelsteentjes. Voeg ze  op het laatst toe en laat even mee bakken. Maak in een andere pan een lichte roux en leng aan met kippenbouillon en kokosroom. Kruid naar smaak met currypoeder, gember, een scheutje zoete sojasaus, peper en zout.