google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Vareniki met bosbessen    

Deeg: 350 g tarwebloem 1 ei 22 cl water zout  
Vulling: blauwe bosbessen frambozen  
Zeef de bloem. Maak een putje en doe daarin het ei, water en een snuifje zout. Kneed tot een glad deeg en zet afgedekt weg en laat een half uurtje rusten. Meng de bessen met suiker. Rol het deeg millimeterdun uit en steek er met een ring rondjes uit. Leg op elk schijfje een lepel vulling, plooi dicht en rol de rand dicht. Leg de kussentjes in gezouten water. Na 3 minuten komen ze bovendrijven, dan nog 2 minuten verder garen en je kan ze uit het water vissen. Dien warm of lauw op met gesuikerde room en verse bessen.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Vareniki met

bosbessen    

Deeg: 350 g tarwebloem 1 ei 22 cl water zout  
Vulling: blauwe bosbessen frambozen    
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Zeef de bloem. Maak een putje en doe daarin het ei, water en een snuifje zout. Kneed tot een glad deeg en zet afgedekt weg en laat een half uurtje rusten. Meng de bessen met suiker. Rol het deeg millimeterdun uit en steek er met een ring rondjes uit. Leg op elk schijfje een lepel vulling, plooi dicht en rol de rand dicht. Leg de kussentjes in gezouten water. Na 3 minuten komen ze bovendrijven, dan nog 2 minuten verder garen en je kan ze uit het water vissen. Dien warm of lauw op met gesuikerde room en verse bessen.  
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN