google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Spaghetti carbonara

spaghetti pancetta eidooiers knoflook    
boter peper & zout pecorino parmezaan
Bak in wat boter de pancetta samen met gesnipperde teentjes knoflook. Klop de eieren los met de helft van de geraspte kazen. Kook de pasta in gezouten water tot al dente. Giet ze af en meng de pancetta. Kruid bij met peper. Voeg het eimengsel al roerend door de pasta heen. Strooi de rest van de parmezaan en pecorino over de borden.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Spaghetti carbonara

spaghetti pancetta eidooiers knoflook            
boter peper & zout pecorino parmezaan
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Bak in wat boter de pancetta samen met gesnipperde teentjes knoflook. Klop de eieren los met de helft van de geraspte kazen. Kook de pasta in gezouten water tot al dente. Giet ze af en meng de pancetta. Kruid bij met peper. Voeg het eimengsel al roerend door de pasta heen. Strooi de rest van de parmezaan en pecorino over de borden.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN