google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
lotte (staartvis) boter olie currypoeder zout tomaat koriander rijst peper en zout
Saus: gehakte ui appelpartjes bloem melk currypoeder visbouillon boter  
Wentel de vismoten in bloem en bak ze in wat boter. Breng op smaak met peper, zout en kerrie. De saus: stoof ui en appel  met curry. Maak een roux en leng aan met melk en visbouillon. Voeg de ui-appelbereiding toe. Druk door een zeef , voeg room toe en laat inkoken tot sausdikte. 

Lotte ‘Bombay’

 

Haal ontvelde tomaten leeg en snijd het vlees in blokjes. Op het bord: een vismoot oversaust, een kopje rijst en een groente naar keuze. Werk af met verse koriander en de tomatenblokjes.
Lotte ‘Bombay’    

LEKKER ETEN THUIS

lotte (staartvis) boter olie currypoeder zout tomaat koriander rijst peper en zout  
Saus: gehakte ui appelpartjes bloem melk currypoeder visbouillon boter      
Wentel de vismoten in bloem en bak ze in wat boter. Breng op smaak met peper, zout en kerrie. De saus: stoof ui en appel  met curry. Maak een roux en leng aan met melk en visbouillon. Voeg de ui-appelbereiding toe. Druk door een zeef , voeg room toe en laat inkoken tot sausdikte.   
Haal ontvelde tomaten leeg en snijd het vlees in blokjes. Op het bord: een vismoot oversaust, een kopje rijst en een groente naar keuze. Werk af met verse koriander en de tomatenblokjes.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni