google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Lotte ‘Bombay’    

lotte (staartvis) boter olie currypoeder zout
Saus: gehakte ui appelpartjes bloem melk currypoeder visbouillon boter koriander rijst  
Wentel de vismoten in bloem en bak ze in 1/2 boter en 1/2 olie. Breng op smaak met zout en kerrie. De saus: stoof ui en appel  met curry. Maak een roux en leng aan met melk en visbouillon. Voeg de ui-appelbereiding toe. Druk door een zeef , voeg room toe en laat inkoken tot sausdikte.  Werk af met verse koriander en dien op met gekookte rijst.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Lotte ‘Bombay’    

lotte (staartvis) boter olie currypoeder zout
Saus: gehakte ui appelpartjes bloem melk currypoeder visbouillon boter koriander rijst  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Wentel de vismoten in bloem en bak ze in 1/2 boter en 1/2 olie. Breng op smaak met zout en kerrie. De saus: stoof ui en appel  met curry. Maak een roux en leng aan met melk en visbouillon. Voeg de ui-appelbereiding toe. Druk door een zeef , voeg room toe en laat inkoken tot sausdikte.  Werk af met verse koriander en dien op met gekookte rijst.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN