google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Apfelstrudel    

Deeg: 150 g bloem snuifje zout 2 el olijfolie 8 cl water Vulling: zure appels boter broodkruim  
suiker kaneel rozijntjes bruine rum (Stroh) gehakte walnoten vanillesuiker bloemsuiker    
Zeef de bloem. Maak een kuiltje en giet daarin olie en zout. Kneed tot deeg met scheutjes water. Laat de deegbal 30 minuten afgedekt rusten. Week de rozijnen in rum. Voeg appelblokjes, vanillesuiker en kaneel toe. Bak broodkruim aan  in  boter. Rol het deeg dun uit en wrijf het in met gesmolten boter. Leg alle bereidingen op het deeg en maak er een rol van. Bak 30 minuten op 200°C. Overgiet regelmatig met gesmolten boter en werk de strudel af met bloemsuiker.  
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Apfelstrudel    

Deeg: 150 g bloem snuifje zout 2 el olijfolie 8 cl water Vulling: zure appels boter broodkruim    
suiker kaneel rozijntjes bruine rum (Stroh) gehakte walnoten vanillesuiker bloemsuiker    
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Zeef de bloem. Maak een kuiltje en giet daarin olie en zout. Kneed tot deeg met scheutjes water. Laat de deegbal 30 minuten afgedekt rusten. Week de rozijnen in rum. Voeg appelblokjes, vanillesuiker en kaneel toe. Bak broodkruim aan  in  boter. Rol het deeg dun uit en wrijf het in met gesmolten boter. Leg alle bereidingen op het deeg en maak er een rol van. Bak 30 minuten op 200°C. Overgiet regelmatig met gesmolten boter en werk de strudel af met bloemsuiker.  
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN