google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Giuvech    

lamsstoofvlees bloem rode ui princessebonen courgettes rode en groene paprika tomaten olijfolie knoflook  
wortelen witte wijn komijn paprikapoeder gehakte peterselie lamsfond varkensworstjes rijst peper & zout    
Schil en snijd de paprika’s in repen. Ontvel de tomaten, verwijder de pitjes en snijd in grove stukken of gebruik gepelde tomaten uit blik. Snijd de uien op halve maantjes en kneus het knoflook. Snijd de courgettes in schijven. Snijd de geschilde wortelen in reepjes. Stoof de ui, wortelen, courgette, knoflook en paprikareepjes aan in boter. Giet deze groenten daarna in een kookpot en voeg lamsfond en witte wijn toe. Schroei het stoofvlees dicht in olie. Doe het vlees in de kookpot bij de groenten. Voeg na een half uurtje de princessebonen,  tomaten, gehakte peterselie, Morteauworst (of een soortgelijk varkensworstje) en kruiden toe. Laat nog minstens een uur sudderen. Controleer of het vlees gaar is. Foto: hier werd de rijst afzonderlijk gekookt. In het traditionele recept hoort de rijst thuis in de kookpot tijdens het gaarproces  
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Giuvech    

lamsstoofvlees bloem rode ui princessebonen courgettes rode en groene paprika tomaten olijfolie knoflook    
wortelen witte wijn komijn paprikapoeder gehakte peterselie lamsfond varkensworstjes rijst peper & zout    
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Schil en snijd de paprika’s in repen. Ontvel de tomaten, verwijder de pitjes en snijd in grove stukken of gebruik gepelde tomaten uit blik. Snijd de uien op halve maantjes en kneus het knoflook. Snijd de courgettes in schijven. Snijd de geschilde wortelen in reepjes. Stoof de ui, wortelen, courgette, knoflook en paprikareepjes aan in boter. Giet deze groenten daarna in een kookpot en voeg lamsfond en witte wijn toe. Schroei het stoofvlees dicht in olie. Doe het vlees in de kookpot bij de groenten. Voeg na een half uurtje de princessebonen,  tomaten, gehakte peterselie, Morteauworst (of een soortgelijk varkensworstje) en kruiden toe. Laat nog minstens een uur sudderen. Controleer of het vlees gaar is. Foto: hier werd de rijst afzonderlijk gekookt. In het traditionele recept hoort de rijst thuis in de kookpot tijdens het gaarproces
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN