google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Paprika csirke - paprikakip    

kip ui olijfolie zoet paprikapoeder rode paprika’s tomaten room  
knoflook yoghurt pasta kippenbouillon peterselie peper & zout  
Schil, kuis en snijd de paprika’s in reepjes. Snijd uien in halve maantjes en gepelde knoflook op schijfjes. Stoof deze drie onder deksel in wat olijfolie. Voeg een kuipje kippenbouillon, hele gepelde en leeggemaakte tomaten, vers of uit blik toe en kruid met  paprikapoeder naar smaak. Giet er een paar scheuten room bij en laat de bereiding langzaam stoven tot de groenten gaar zijn. Breng op smaak met peper en zout Dien op met gebraden kippendijen en kippenborstfilets en pasta naar keuze. Werk af met gehakte peterselie en geef er yoghurt apart bij om te mengen onder de groenten.  
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Paprika csirke -

paprikakip    

kip ui olijfolie zoet paprikapoeder rode paprika’s tomaten room  
knoflook yoghurt pasta kippenbouillon peterselie peper & zout    
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Schil, kuis en snijd de paprika’s in reepjes. Snijd uien in halve maantjes en gepelde knoflook op schijfjes. Stoof deze drie onder deksel in wat olijfolie. Voeg een kuipje kippenbouillon, hele gepelde en leeggemaakte tomaten, vers of uit blik toe en kruid met  paprikapoeder naar smaak. Giet er een paar scheuten room bij en laat de bereiding langzaam stoven tot de groenten gaar zijn. Breng op smaak met peper en zout Dien op met gebraden kippendijen en kippenborstfilets en pasta naar keuze. Werk af met gehakte peterselie en geef er yoghurt apart bij om te mengen onder de groenten.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN