google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
ui en sjalot rundstoofvlees bloem paprikapoeder (zacht) aardappelen tomaten rode paprika’s knoflook wortelen zure room            
olijfolie laurier runderbouillon gepelde tomaten peper en zout platte peterselie ontzwoerde speklappen komijn peper en zout
Sauteer gesnipperde ui en sjalot, samen met knoflook, paprika’s en wortelblokjes. Bak het spek in een afzonderlijke braadpan en giet het vet af. Wentel het stoofvlees in bloem, klop af en schroei dicht in olijfolie. Kruid met peper en zout. Voeg nu alles samen en kruid met zacht paprikapoeder en komijn. Voeg gepelde tomaten uit blik toe. Overgiet met bouillon tot alles onder staat. Laat 1 uur of langer sudderen op laag vuur tot het stoofvlees gaar is.

Hongaarse gulyàs

Voeg de aardappelblokjes ½ uur voor het einde van de gaartijd toe. Werk af met gehakte peterselie. Dien op, indien beschikbaar, in individuele keteltjes met geroosterd stokbrood en een potje zure room. Dit gerechtje is uitermate geschikt om in de openluchtkeuken klaar te maken, bijvoorbeeld op de skottel of in een grote kookpot boven een open vuur.
Hongaarse gulyàs

LEKKER ETEN THUIS

ui en sjalot rundstoofvlees bloem paprikapoeder (zacht) aardappelen tomaten rode paprika’s knoflook wortelen zure room            
olijfolie laurier runderbouillon gepelde tomaten peper en zout platte peterselie ontzwoerde speklappen komijn peper en zout
Sauteer gesnipperde ui en sjalot, samen met knoflook, paprika’s en wortelblokjes. Bak het spek in een afzonderlijke braadpan en giet het vet af. Wentel het stoofvlees in bloem, klop af en schroei dicht in olijfolie. Kruid met peper en zout. Voeg nu alles samen en kruid met zacht paprikapoeder en komijn. Voeg gepelde tomaten uit blik toe. Overgiet met bouillon tot alles onder staat. Laat 1 uur of langer sudderen op laag vuur tot het stoofvlees gaar is.
Voeg de aardappelblokjes ½ uur voor het einde van de gaartijd toe. Werk af met gehakte peterselie. Dien op, indien beschikbaar, in individuele keteltjes met geroosterd stokbrood en een potje zure room. Dit gerechtje is uitermate geschikt om in de openluchtkeuken klaar te maken, bijvoorbeeld op de skottel of in een grote kookpot boven een open vuur.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni