google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Kaasfondue

Gruyère Emmenthaler Appenzeller Kirsch Fendant du Valais maïzena
nootmuskaat peper uit de molen citroen knoflookpasta stokbrood
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Wrijf de binnenkant van een koude fonduepan in met een knoflookpasta. Doe er een scheutje citroensap en een glas Zwitserse witte wijn in en warm op. Rasp ondertussen de kazen. Los een soeplepel maïzena op in een glas Kirsch. Doe de geraspte kazen bij de wijn en laat opwarmen tot ze gesmolten zijn. Voeg er dan de Kirschbereiding bij en meng goed tot een homogene massa. Breng op smaak met peper uit de molen en nootmuskaat. Dien op met stokbrood.

Kaasfondue

Gruyère Emmenthaler Appenzeller Kirsch Fendant du Valais maïzena
nootmuskaat peper uit de molen citroen knoflookpasta stokbrood
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Wrijf de binnenkant van een koude fonduepan in met een knoflookpasta. Doe er een scheutje citroensap en een glas Zwitserse witte wijn in en warm op. Rasp ondertussen de kazen. Los een soeplepel maïzena op in een glas Kirsch. Doe de geraspte kazen bij de wijn en laat opwarmen tot ze gesmolten zijn. Voeg er dan de Kirschbereiding bij en meng goed tot een homogene massa. Breng op smaak met peper uit de molen en nootmuskaat. Dien op met stokbrood.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN