google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Choucroute Alsacienne

boter mosterd aardappelpuree zuurkool met witte wijn            
Vlees: gebraiseerde spiering gebraiseerd mager spek Casseler rib voorgekookt hammetje Poolse worst of Franse ringworst Frankfurters
Je kan de zuurkool ook zelf maken, maar dat is een proces van minstens 3 weken. Ik kies daarom voor een kwalitatief aanvaardbaar voorbereid product. Bij choucroute garni hoort enkel varkensvlees. De gebraiseerde varianten zijn daarvoor het meest aangewezen en enkel het (gebraisseerd) spek werd afzonderlijk gebakken tot goudbruin. Doe in een ruime casserolle een bodemlaag choucroute en leg daarop het vlees, behalve het spek. Laat opwarmen op laag vuur, tot het vlees voldoende warm is om op te dienen.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Je kan nu gewoon de casserolle op tafel zetten en het spek afzonderlijk serveren. Geef daarbij een ruime portie aardappelpuree en mosterd. Hier, op de foto, werden alle onderdelen afzonderlijk gepresenteerd.

Choucroute

Alsacienne

boter mosterd aardappelpuree zuurkool met witte wijn            
Vlees: gebraiseerde spiering gebraiseerd mager spek Casseler rib voorgekookt hammetje Poolse worst of Franse ringworst Frankfurters
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Je kan de zuurkool ook zelf maken, maar dat is een proces van minstens 3 weken. Ik kies daarom voor een kwalitatief aanvaardbaar voorbereid product. Bij choucroute garni hoort enkel varkensvlees. De gebraiseerde varianten zijn daarvoor het meest aangewezen en enkel het (gebraisseerd) spek werd afzonderlijk gebakken tot goudbruin. Doe in een ruime casserolle een bodemlaag choucroute en leg daarop het vlees, behalve het spek. Laat opwarmen op laag vuur, tot het vlees voldoende warm is om op te dienen. Je kan nu gewoon de casserolle op tafel zetten en het spek afzonderlijk serveren. Geef daarbij een ruime portie aardappelpuree en mosterd. Hier, op de foto, werden alle onderdelen afzonderlijk gepresenteerd.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN