google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Bœuf Stroganov

runderstoofvlees kalfkarbonaden rode paprika’s ui bloem boter rundbouillon tomatenpuree            
zacht paprikapoeder champignons (facultatief) spekjes zure room look peper & zout
Wentel de vleesreepjes door bloem en kruid met peper en zout. Schroei ze dicht in boter. Bak gesneden ui, knoflook, champignons, spekjes en paprikareepjes in boter en zet weg. Laat het vlees met de rundbouillon een uurtje stoven tot het vlees mals is. Bind met bloem en voeg de groente- en spekmengeling en de tomatenpuree toe. Laat nog even sudderen. Serveer met zure room en gestoomde brooddeegballen (knedliky), rijst of lintpasta.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Bœuf Stroganov

runderstoofvlees kalfkarbonaden rode paprika’s ui bloem boter rundbouillon tomatenpuree            
zacht paprikapoeder champignons (facultatief) spekjes zure room look peper & zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Wentel de vleesreepjes door bloem en kruid met peper en zout. Schroei ze dicht in boter. Bak gesneden ui, knoflook, champignons, spekjes en paprikareepjes in boter en zet weg. Laat het vlees met de rundbouillon een uurtje stoven tot het vlees mals is. Bind met bloem en voeg de groente- en spekmengeling en de tomatenpuree toe. Laat nog even sudderen. Serveer met zure room en gestoomde brooddeegballen (knedliky), rijst of lintpasta.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN