google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
runderstoofvlees kalfkarbonaden rode paprika’s ui bloem boter rundbouillon tomatenpuree            
zacht paprikapoeder champignons (facultatief) spekjes zure room look peper & zout
Wentel de vleesreepjes door bloem en kruid met peper en zout. Schroei ze dicht in boter. Bak gesneden ui, knoflook, champignons, spekjes en paprikareepjes in boter en zet weg. Laat het vlees met de rundbouillon een uurtje stoven tot het vlees mals is. Bind met bloem en voeg de groente- en spekmengeling en de tomatenpuree toe. Laat nog even sudderen. Serveer met zure room en gestoomde brooddeegballen (knedliky), rijst of lintpasta.

Bœuf Stroganov

Bœuf Stroganov

LEKKER ETEN THUIS

runderstoofvlees kalfkarbonaden rode paprika’s ui bloem boter rundbouillon tomatenpuree            
zacht paprikapoeder champignons (facultatief) spekjes zure room look peper & zout
Wentel de vleesreepjes door bloem en kruid met peper en zout. Schroei ze dicht in boter. Bak gesneden ui, knoflook, champignons, spekjes en paprikareepjes in boter en zet weg. Laat het vlees met de rundbouillon een uurtje stoven tot het vlees mals is. Bind met bloem en voeg de groente- en spekmengeling en de tomatenpuree toe. Laat nog even sudderen. Serveer met zure room en gestoomde brooddeegballen (knedliky), rijst of lintpasta.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni