google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Risotto Milanese   

risottorijst rundermergpijpen Chianti runderbouillon saffraan sjalot  
Parmezaan olijfolie boter peper & zout  
Breng de bouillon met saffraan aan de kook. Bak de mergpijpen en haal het merg eruit. Bak de rijst glazig. Stoof gesnipperde sjalotjes en voeg ze met het beenmerg toe aan de rijst. Giet afwisselend de hete bouillon en de wijn lepelsgewijs op de rijst. Roer 20 minuten tot het vocht geabsorbeerd is. Roer er dan boter en geraspte Parmezaan door.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Risotto Milanese   

risottorijst rundermergpijpen Chianti runderbouillon saffraan sjalot  
Parmezaan olijfolie boter peper & zout  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Breng de bouillon met saffraan aan de kook. Bak de mergpijpen en haal het merg eruit. Bak de rijst glazig. Stoof gesnipperde sjalotjes en voeg ze met het beenmerg toe aan de rijst. Giet afwisselend de hete bouillon en de wijn lepelsgewijs op de rijst. Roer 20 minuten tot het vocht geabsorbeerd is. Roer er dan boter en geraspte Parmezaan door.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN