google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Vietnamese loempia's    

Shiitake mager gemalen varkensvlees tijgergarnalen krab wortel mie lente-ui knoflook vissaus limoen
zwarte peper rijstvelletjes wokolie rijstwijnazijn suiker chilipepertje sla komkommer koriander    
Snijd de hoedjes van de champignons in schijfjes. Meng ze met het varkensvlees, gehakte tijgers, krab, wortelblokjes, geweekte en gesneden noedels, geplet knoflook en gesnipperde lente-ui. Breng op smaak met vissaus, citroensap en gemalen peper. Meng en laat 30 minuten rusten. Voor de saus: meng de geplette knoflook met vissaus, azijn, suiker, limoen en een gesnipperd pepertje. Maak een rijstvelletje op het werkblad soepel met wat warm water. Leg bovenaan 2 eetlepels vulling, plooi de zijkant dicht, rol op en sluit met warm water. Frituur de loempia krokant in olie op 180°C. Dien op met de groenten en de saus.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Vietnamese loempia's    

Shiitake mager gemalen varkensvlees tijgergarnalen krab wortel mie lente-ui knoflook vissaus limoen
zwarte peper rijstvelletjes wokolie rijstwijnazijn suiker chilipepertje sla komkommer koriander    
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Snijd de hoedjes van de champignons in schijfjes. Meng ze met het varkensvlees, gehakte tijgers, krab, wortelblokjes, geweekte en gesneden noedels, geplet knoflook en gesnipperde lente-ui. Breng op smaak met vissaus, citroensap en gemalen peper. Meng en laat 30 minuten rusten. Voor de saus: meng de geplette knoflook met vissaus, azijn, suiker, limoen en een gesnipperd pepertje. Maak een rijstvelletje op het werkblad soepel met wat warm water. Leg bovenaan 2 eetlepels vulling, plooi de zijkant dicht, rol op en sluit met warm water. Frituur de loempia krokant in olie op 180°C. Dien op met de groenten en de saus.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN