google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Tournedos met kastanjechampignons en paprikaroomsaus 

tournedos kastanjechampignons sjalotjes paprika’s gemengd tomatenpuree whisky gedroogde peterselie      
verse peterselie room olijfolie worchestershiresaus cayennepeper paprikapoeder peper & zout
De saus: snijd champignons, sjalotjes, knoflookteentjes en paprika’s in drie kleuren in brunoise. Laat deze mengeling fruiten in wat olijfolie. Voeg dan room en tomatenpuree toe. Giet er een scheut worchestersauce over. Kruid met gedroogde peterselie, cayennepeper, paprikapoeder, peper en zout. Laat de saus indikken. Op het laatst kan je er een slokje whisky aan toevoegen, maar dat hoeft niet. Bak de tournedos tot de gewenste cuisson. Haal het vlees uit de pan en laat het afgedekt rusten. Dien op met de saus en een aardappelbereiding naar keuze, of zoals hier met een puree van witte kool en ui. Werk af met plukjes peterselie.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Tournedos met

kastanjechampignons

en paprikaroomsaus 

tournedos kastanjechampignons sjalotjes paprika’s gemengd tomatenpuree whisky gedroogde peterselie      
verse peterselie room olijfolie worchestershiresaus cayennepeper paprikapoeder peper & zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
De saus: snijd champignons, sjalotjes, knoflookteentjes en paprika’s in drie kleuren in brunoise. Laat deze mengeling fruiten in wat olijfolie. Voeg dan room en tomatenpuree toe. Giet er een scheut worchestersauce over. Kruid met gedroogde peterselie, cayennepeper, paprikapoeder, peper en zout. Laat de saus indikken. Op het laatst kan je er een slokje whisky aan toevoegen, maar dat hoeft niet. Bak de tournedos tot de gewenste cuisson. Haal het vlees uit de pan en laat het afgedekt rusten. Dien op met de saus en een aardappelbereiding naar keuze, of zoals hier met een puree van witte kool en ui. Werk af met plukjes peterselie.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN