google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Lamsbout met ouzo   

lamsbout lamsfond witte wijn sjalot feta        
ouzo olijfolie knoflook peterselie peper en zout  
Maak inkepingen in de gigot en steek daarin afwisselend look en feta. Laat het vlees 15 minuten kleuren in een oven op 220°C . Voeg toe aan het vlees: sjalot,  bouillon, wijn. Laat nu minstens 30 minuten afgedekt braden op 185°C. Zet het afgedekt weg. Deglaceer de braadslee met de rest van de bouillon, zeef en laat inkoken met de rest van de feta en een glas ouzo.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Lamsbout met ouzo   

lamsbout lamsfond witte wijn sjalot feta  
ouzo olijfolie knoflook peterselie peper en zout  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Maak inkepingen in de gigot en steek daarin afwisselend look en feta. Laat het vlees 15 minuten kleuren in een oven op 220°C . Voeg toe aan het vlees: sjalot,  bouillon, wijn. Laat nu minstens 30 minuten afgedekt braden op 185°C. Zet het afgedekt weg. Deglaceer de braadslee met de rest van de bouillon, zeef en laat inkoken met de rest van de feta en een glas ouzo.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN