google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Madeirasaus

Cognac Madeira boter  
peper en zout kalfsfond tomatenconcentraat bloem
Maak een roux. Leng aan met kalfsfond. Voeg tomatenconcentraat toe. Versterk de smaak met een scheut Madeira wijn en een glaasje Cognac. Breng op smaak met peper en zout. Laat even doorkoken op laag vuur, tot de alcohol verdampt is. Dien op met gevogelte of rundstong en een aardappelbereiding naar keuze, bijvoorbeeld kroketjes. Kies voor bijpassende groenten, zoals een pannetje gebakken champignons of rolletjes van boontjes in spek. Foto: de saus gepresenteerd met kalkoen
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Madeirasaus

Cognac Madeira boter  
peper en zout kalfsfond tomatenconcentraat bloem
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Maak een roux. Leng aan met kalfsfond. Voeg tomatenconcentraat toe. Versterk de smaak met een scheut Madeira wijn en een glaasje Cognac. Breng op smaak met peper en zout. Laat even doorkoken op laag vuur, tot de alcohol verdampt is. Dien op met gevogelte of rundstong en een aardappelbereiding naar keuze, bijvoorbeeld kroketjes. Kies voor bijpassende groenten, zoals een pannetje gebakken champignons of rolletjes van boontjes in spek. Foto: de saus gepresenteerd met kalkoen
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN