google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Chocolademousse

180 gr pure chocolade 4 eieren 1 zakje vanillesuiker        
30 gr gezouten boter 1 dl room 45 gr poedersuiker
Klop 4 eidooiers met vanillesuiker wit in de keukenrobot. Smelt de chocolade au bain marie. Roer gezouten boter onder de chocolade, voeg de eidooiermix toe en spatel stijfgeklopte room door het mengsel. Klop de eiwitten stijf en voeg op het laatst de poedersuiker toe. Spatel door de mengeling. Giet de mousse in potjes en laat opstijven in de frigo. Werk af met een toefje opgeklopte room.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Chocolademousse

180 gr pure chocolade 4 eieren 1 zakje vanillesuiker        
30 gr gezouten boter 1 dl room 45 gr poedersuiker
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Klop 4 eidooiers met vanillesuiker wit in de keukenrobot. Smelt de chocolade au bain marie. Roer gezouten boter onder de chocolade, voeg de eidooiermix toe en spatel stijfgeklopte room door het mengsel. Klop de eiwitten stijf en voeg op het laatst de poedersuiker toe. Spatel door de mengeling. Giet de mousse in potjes en laat opstijven in de frigo. Werk af met een toefje opgeklopte room.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN