google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Cannoli's met peer-limoenroom    

voorgebakken cannoli’s ricotta roomkaas poedersuiker rijpe peren  
vanillesuiker biolimoenrasp pistachenoten    
Meng de kazen met de suikers en limoenrasp. Snijd de peren op dobbelsteentjes en wentel ze in limoensap. Meng alle ingrediënten, schep ze in een spuitzak met breed spuitstuk en vul daarmee de cannoli’s. Plet de ongezouten pistachenoten in de vijzel en dop er de uiteinden van de cannoli’s in.  
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Cannoli's met peer-

limoenroom    

voorgebakken cannoli’s ricotta roomkaas poedersuiker rijpe peren  
vanillesuiker biolimoenrasp pistachenoten  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Meng de kazen met de suikers en limoenrasp. Snijd de peren op dobbelsteentjes en wentel ze in limoensap. Meng alle ingrediënten, schep ze in een spuitzak met breed spuitstuk en vul daarmee de cannoli’s. Plet de ongezouten pistachenoten in de vijzel en dop er de uiteinden van de cannoli’s in.  
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN