google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
appel ui knoflook visfond witte balsamico-azijn peper & zout saffraan room witte wijn Noilly Prat zeevenkel  
De saus: meng in fijne blokjes gesneden appel met versnipperde ui en gekneusde knoflookteentjes en laat een paar minuten stoven. Voeg visfond en witte balsamico-azijn toe en een paar draaien uit de peper- en uit de zoutmolen. Laat inkoken. Zeef en voeg saffraan, room, een glas witte wijn en een flinke scheut Noilly Prat toe. Laat inkoken tot sausdikte of bind de saus indien nodig. De zeevenkel. Stoom deze zeegroente gaar.  

Zeewolf in saffraansaus met zeevenkel

zwarte rijst zeewolf mosseltjes tomatenconfituur radijsscheutjes zalmeitjes kervel minikomkommer gedroogde kerstomaat
De rijst: kies voor een speciaal product, zoals deze artisanale rijst gekleurd met inktvisinkt. Stoom de vis en kook de mosseltjes. Op het bord: begin met een spiegel saffraansaus, een vismootje ingeborsteld met tomatenconfituur, scheutjes van radijs, zalmeitjes, plukjes kervel, in ringetjes gesneden minikomkommer, gesnipperde gedroogde kerstomaat en de zeevenkel.
Zeewolf in saffraansaus met zeevenkel

LEKKER ETEN THUIS

appel ui knoflook visfond witte balsamico-azijn peper & zout saffraan room witte wijn Noilly Prat zeevenkel  
De saus: meng in fijne blokjes gesneden appel met versnipperde ui en gekneusde knoflookteentjes en laat een paar minuten stoven. Voeg visfond en witte balsamico-azijn toe en een paar draaien uit de peper- en uit de zoutmolen. Laat inkoken. Zeef en voeg saffraan, room, een glas witte wijn en een flinke scheut Noilly Prat toe. Laat inkoken tot sausdikte of bind de saus indien nodig. De zeevenkel. Stoom deze zeegroente gaar.    
zwarte rijst zeewolf mosseltjes tomatenconfituur radijsscheutjes zalmeitjes kervel minikomkommer gedroogde kerstomaat
De rijst: kies voor een speciaal product, zoals deze artisanale rijst gekleurd met inktvisinkt. Stoom de vis en kook de mosseltjes. Op het bord: begin met een spiegel saffraansaus, een vismootje ingeborsteld met tomatenconfituur, scheutjes van radijs, zalmeitjes, plukjes kervel, in ringetjes gesneden minikomkommer, gesnipperde gedroogde kerstomaat en de zeevenkel.
privacy beleid
appel ui knoflook visfond witte balsamico-azijn peper & zout saffraan room witte wijn Noilly Prat zeevenkel  
De saus: meng in fijne blokjes gesneden appel met versnipperde ui en gekneusde knoflookteentjes en laat een paar minuten stoven. Voeg visfond en witte balsamico-azijn toe en een paar draaien uit de peper- en uit de zoutmolen. Laat inkoken. Zeef en voeg saffraan, room, een glas witte wijn en een flinke scheut Noilly Prat toe. Laat inkoken tot sausdikte of bind de saus indien nodig. De zeevenkel. Stoom deze zeegroente gaar.    

Zeewolf in saffraansaus

zwarte rijst zeewolf mosseltjes tomatenconfituur radijsscheutjes zalmeitjes kervel minikomkommer gedroogde kerstomaat
De rijst: kies voor een speciaal product, zoals deze artisanale rijst gekleurd met inktvisinkt. Stoom de vis en kook de mosseltjes. Op het bord: begin met een spiegel saffraansaus, een vismootje ingeborsteld met tomatenconfituur, scheutjes van radijs, zalmeitjes, plukjes kervel, in ringetjes gesneden minikomkommer, gesnipperde gedroogde kerstomaat en de zeevenkel.

met zeevenkel

privacy beleid