google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Gebakken zalm met asperges en saus ‘Diva’

asperges mosterd boter bloem citroensap  
melk verse zalm ei peterselie peper & zout  
Stoom grondig geschilde asperges gaar. Bak de zalm. De saus: maak en roux en leng aan met melk, citroensap en mosterd. Kruid naar smaak met peper en zout. Op het bord: een moot gebakken zalm, een 6-tal asperges met daarover een paar lepels saus. Werk af met gehakt hardgekookt ei en gehakte peterselie.  
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.

Gebakken zalm met

asperges en saus

‘Diva’

asperges mosterd boter bloem citroensap  
melk verse zalm ei peterselie peper & zout  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Stoom grondig geschilde asperges gaar. Bak de zalm. De saus: maak en roux en leng aan met melk, citroensap en mosterd. Kruid naar smaak met peper en zout. Op het bord: een moot gebakken zalm, een 6-tal asperges met daarover een paar lepels saus. Werk af met gehakt hardgekookt ei en gehakte peterselie.  
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN