google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
kalkoenlapjes gevogeltefond salie Parmaham mozzarella prikkertjes  
Marsala olijfolie bloem peper & zout pasta parmezaan
Maak de kalkoenlapjes onder plastiekfolie met een deegrol dunner en kruid met peper en zout. Leg op elk lapje een blaadje salie, een plak ham, een schijf mozzarella en prik vast. Bak de lapjes langs beide zijden in olijfolie.

Saltimbocca van kalkoen

met marsalasaus

Marsalasaus: week het aanbaksel los met Marsala, zeef, laat inkoken met gevogeltefond en bind de saus indien gewenst. Dien op met pasta en parmezaan.
Saltimbocca van kalkoen met Marsalasaus

LEKKER ETEN THUIS

kalkoenlapjes gevogeltefond salie Parmaham mozzarella prikkertjes  
Marsala olijfolie bloem peper & zout pasta parmezaan
Maak de kalkoenlapjes onder plastiekfolie met een deegrol dunner en kruid met peper en zout. Leg op elk lapje een blaadje salie, een plak ham, een schijf mozzarella en prik vast. Bak de lapjes langs beide zijden in olijfolie.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni