google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Saltimbocca van kalkoen met Marsalasaus

kalkoenlapjes gevogeltefond salie Parmaham mozzarella prikkertjes  
Marsala olijfolie bloem peper & zout pasta parmezaan
Maak de kalkoenlapjes onder plastiekfolie met een deegrol dunner en kruid met peper en zout. Leg op elk lapje een blaadje salie, een plak ham, een schijf mozzarella en prik vast. Bak de lapjes langs beide zijden in olijfolie. Marsalasaus: week het aanbaksel los met Marsala, zeef, laat inkoken met gevogeltefond en bind de saus indien gewenst. Dien op met pasta en parmezaan.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Saltimbocca van

kalkoen met

Marsalasaus

kalkoenlapjes gevogeltefond salie Parmaham mozzarella prikkertjes  
Marsala olijfolie bloem peper & zout pasta parmezaan
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Maak de kalkoenlapjes onder plastiekfolie met een deegrol dunner en kruid met peper en zout. Leg op elk lapje een blaadje salie, een plak ham, een schijf mozzarella en prik vast. Bak de lapjes langs beide zijden in olijfolie. Marsalasaus: week het aanbaksel los met Marsala, zeef, laat inkoken met gevogeltefond en bind de saus indien gewenst. Dien op met pasta en parmezaan.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN