google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Garides saganaki

tijgergarnalen feta olijfolie tomatenblokjes gesnipperde ui rode paprika      
knoflook peterselie peper & zout paprikapoeder
Bak gehakt knoflook, gesneden ui en paprika in olie. Voeg tomatenblokjes toe en breng op smaak met kruiden. Laat de saus even doorkoken. Ontdoe ondertussen de tijgers van oren en poten en leg ze in een ovenschaal. Overgiet met de saus. Doe er op dobbelsteentjes gesneden feta en gehakte peterselie bij en zet de schotel 30 minuten in een oven op 185°C.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Garides saganaki

tijgergarnalen feta olijfolie tomatenblokjes gesnipperde ui rode paprika            
knoflook peterselie peper & zout paprikapoeder
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Bak gehakt knoflook, gesneden ui en paprika in olie. Voeg tomatenblokjes toe en breng op smaak met kruiden. Laat de saus even doorkoken. Ontdoe ondertussen de tijgers van oren en poten en leg ze in een ovenschaal. Overgiet met de saus. Doe er op dobbelsteentjes gesneden feta en gehakte peterselie bij en zet de schotel 30 minuten in een oven op 185°C.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN