google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
Kip in mascarponesaus
kipfilets olijfolie tomatenblokjes uit blik ui knoflook peterselie tijm  
paprikapoeder cayennepeper peper & zout mascarpone basilicum pasta Parmezaan
De saus: stoof gesnipperde ui, geplet knoflook en gehakte peterselie in olijfolie. Voeg een blik tomatenblokjes toe. Breng op smaak met tijm, paprikapoeder, cayennepeper, peper en zout. Voeg gescheurde basilicum toe en laat deze basis voor de saus een tiental minuten zacht sudderen. Roer dan de mascarpone door de saus. Snijd de kipfilets in grote dobbelstenen en bak ze gaar in olijfolie. Doe ze bij de saus Werk af op het bord met een paar blaadjes verse basilicum. Dien op met pasta en Parmezaan.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kip in mascarponesaus
kipfilets olijfolie tomatenblokjes uit blik ui knoflook peterselie tijm  
paprikapoeder cayennepeper peper & zout mascarpone basilicum pasta Parmezaan
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
De saus: stoof gesnipperde ui, geplet knoflook en gehakte peterselie in olijfolie. Voeg een blik tomatenblokjes toe. Breng op smaak met tijm, paprikapoeder, cayennepeper, peper en zout. Voeg gescheurde basilicum toe en laat deze basis voor de saus een tiental minuten zacht sudderen. Roer dan de mascarpone door de saus. Snijd de kipfilets in grote dobbelstenen en bak ze gaar in olijfolie. Doe ze bij de saus Werk af op het bord met een paar blaadjes verse basilicum. Dien op met pasta en Parmezaan.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN