google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Oosterse pannenkoekjes met gemarineerde eendenborst    

eendenborsten komkommer lente-ui hoisinsaus gelatine rijstvelletjes  
zout sojasaus honing 5 kruidenpoeder arachideolie    
Maak een marinade van sojasaus, honing, arachideolie, zout en 5 kruidenpoeder. Marineer de eendenborsten 2 uur. Snijd de komkommer in zaadloze reepjes. Snijd de lente-ui in reepjes van dezelfde lengte. Los geweekte gelatine op in warme hoisinsaus en vul een ijsblokjesbakje, maar slechts 1 cm dik. Bak de eend 5 minuten aan elke kant. Laat 5 minuten rusten en snijd ze dan in diagonale reepjes. Laat de marinade inkoken. Warm de rijstvelletjes op. Maak rolletjes met de velletjes gevuld met eendenreepjes, lente-ui, komkommer en bewaar ze warm. Snijd de hoisingelatine in dobbelsteentjes. Op het bord: 2 rolletjes, een paar blokjes hoisingelatine en een kommetje saus. 
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Oosterse

pannenkoekjes met

gemarineerde

eendenborst    

eendenborsten komkommer lente-ui hoisinsaus gelatine rijstvelletjes
zout sojasaus honing 5 kruidenpoeder arachideolie    
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Maak een marinade van sojasaus, honing, arachideolie, zout en 5 kruidenpoeder. Marineer de eendenborsten 2 uur. Snijd de komkommer in zaadloze reepjes. Snijd de lente-ui in reepjes van dezelfde lengte. Los geweekte gelatine op in warme hoisinsaus en vul een ijsblokjesbakje, maar slechts 1 cm dik. Bak de eend 5 minuten aan elke kant. Laat 5 minuten rusten en snijd ze dan in diagonale reepjes. Laat de marinade inkoken. Warm de rijstvelletjes op. Maak rolletjes met de velletjes gevuld met eendenreepjes, lente-ui, komkommer en bewaar ze warm. Snijd de hoisingelatine in dobbelsteentjes. Op het bord: 2 rolletjes, een paar blokjes hoisingelatine en een kommetje saus. 
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN