google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Tajine van lamsschouder

1 - Bestuif het vlees met bloem en bak het rondom bruin in olijfolie. Snijd de ui in halve maantjes en sauteer ze in wat olijfolie tot ze bijna kleuren. Snijd de rode paprika op ringetjes en hak het knoflook. Snijd de wortelen en de selder. Ontvel de tomaten. Dat doe je door ze bovenaan kruislings in te snijden en ze op een vork, een vijftiental seconden in kokend water te leggen. Koel af onder de kraan en haal de pel eraf. Vierendeel de tomaten. 2 - Voeg nu de groenten, de kekererwten, het vlees en de kruiden samen in de tajine. Giet er lamsfond bij en meng alles goed. Rooster de pijnboompitjes, maar hou ze apart. 3 - Laat 3 uur sudderen op zachte temperatuur. Dien op met couscousgraan, geroosterde pitjes en harissa.
witte kool  prei  boter  peper & zout  kuipje kippenbouillon  room  rundgehakt olijfolie  komijn  cayennepeper  paprikapoeder   
koriander komijn kekererwten saffraan koriander rode puntpaprika peper en zout Vloeiende bloem olijfolie
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Tajine van

lamsschouder

witte kool  prei  boter  peper & zout  kuipje kippenbouillon  room  rundgehakt olijfolie  komijn  cayennepeper  paprikapoeder   
koriander komijn kekererwten saffraan koriander rode puntpaprika peper en zout Vloeiende bloem olijfolie
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN