google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Philippiense mosseltjes

Zeeuwse mosseltjes ui peterselie    
paneermeel gezouten boter mosselbrood
Neem per kilo mosseltjes, twee zeer fijn gesneden uien en meng met fijn gehakte peterselie. Verhit een mosselpot met een paar lepels water. Giet de uimix erin en laat even garen. Doe er dan de mosseltjes bij en kook ze gaar in 4 à 5 minuten. Bind de saus met paneermeel en gezouten boter. Serveer met mosselbrood met gezouten boter.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Philippiense

mosseltjes

Zeeuwse mosseltjes ui peterselie            
paneermeel gezouten boter mosselbrood
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Neem per kilo mosseltjes, twee zeer fijn gesneden uien en meng met fijn gehakte peterselie. Verhit een mosselpot met een paar lepels water. Giet de uimix erin en laat even garen. Doe er dan de mosseltjes bij en kook ze gaar in 4 à 5 minuten. Bind de saus met paneermeel en gezouten boter. Serveer met mosselbrood met gezouten boter.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN