google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
Bouchotmosseltjes knoflook verse tijm verse rozemarijn platte peterselie stokbrood        
olijfolie mosselkruiden boter zwarte peper uit de molen basilicum
Pel en hak een paar knoflookteentjes. Rits tijm- en rozemarijnblaadjes. Hak de peterselie fijn. Verhit in een paëllapan  of in de skottel (satellietschotel-achtige braadpan), boter en olie en fruit daarin de kruiden met het knoflook. De boter mag niet bruinen.

Bouchot mosseltjes

met tijm en knoflook

Voeg een scheutje water toe met een schepje mosselkruiden, wat peper en zout en zet het vuur op de hoogste strand. Leg de gekuiste mosseltjes in de pan en dek af. Wacht tot ze opengaan en roer ze dan goed om tot het vocht bijna weg is en de kruiden aan de mosseltjes kleven. Dien op met een takje verse basilicum en gegrild stokbrood.
Bouchot mosseltjes met tijm en knoflook

LEKKER ETEN THUIS

Bouchotmosseltjes knoflook verse tijm verse rozemarijn platte peterselie stokbrood            
olijfolie mosselkruiden boter zwarte peper uit de molen basilicum
Pel en hak een paar knoflookteentjes. Rits tijm- en rozemarijnblaadjes. Hak de peterselie fijn. Verhit in een paëllapan  of in de skottel (satellietschotel-achtige braadpan), boter en olie en fruit daarin de kruiden met het knoflook. De boter mag niet bruinen.
Voeg een scheutje water toe met een schepje mosselkruiden, wat peper en zout en zet het vuur op de hoogste strand. Leg de gekuiste mosseltjes in de pan en dek af. Wacht tot ze opengaan en roer ze dan goed om tot het vocht bijna weg is en de kruiden aan de mosseltjes kleven. Dien op met een takje verse basilicum en gegrild stokbrood.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni