google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Gebakken kalfslever met balsamicosaus

kalfslever sjalotjes knoflook puntpaprika balsamico passata  
paprikapoeder chilivlokjes boter Brandy of gelijksoortig peper & zout
Snijd de lever in dobbelstenen en bak die ‘bien cuit’ in boter. De saus:  hak sjalotjes, knoflook en een puntpaprika in brunoise.  Sauteer in boter. Voeg passata toe en breng op smaak met een scheut balsamico, paprikapoeder, gedroogd en gemalen chilipepertje, peper en zout. Laat eventjes inkoken en doe er dan de gebakken kalfsleverblokjes bij. Voor een éxtra pittige ‘touch’, kan je er nu een scheut brandy aan toevoegen. Serveer met brood of een aardappelbereiding naar keuze.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Gebakken kalfslever

met balsamicosaus

kalfslever sjalotjes knoflook puntpaprika balsamico passata  
paprikapoeder chilivlokjes boter Brandy of gelijksoortig peper & zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Snijd de lever in dobbelstenen en bak die ‘bien cuit’ in boter. De saus:  hak sjalotjes, knoflook en een puntpaprika in brunoise.  Sauteer in boter. Voeg passata toe en breng op smaak met een scheut balsamico, paprikapoeder, gedroogd en gemalen chilipepertje, peper en zout. Laat eventjes inkoken en doe er dan de gebakken kalfsleverblokjes bij. Voor een éxtra pittige ‘touch’, kan je er nu een scheut brandy aan toevoegen. Serveer met brood of een aardappelbereiding naar keuze.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN