google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
kalfslever sjalotjes knoflook puntpaprika balsamico passata  
paprikapoeder chilivlokjes boter Brandy of gelijksoortig peper & zout
Snijd de lever in dobbelstenen en bak die ‘bien cuit’ in boter. De saus:  hak sjalotjes, knoflook en een puntpaprika in brunoise.  Sauteer in boter. Voeg passata toe en breng op smaak met een scheut balsamico, paprikapoeder, gedroogd en gemalen chilipepertje, peper en zout.

Gebakken kalfslever met balsamicosaus

Laat eventjes inkoken en doe er dan de gebakken kalfsleverblokjes bij. Voor een éxtra pittige ‘touch’, kan je er nu een scheut brandy aan toevoegen. Serveer met brood of een aardappelbereiding naar keuze.
Gebakken kalfslever met balsamicosaus

LEKKER ETEN THUIS

kalfslever sjalotjes knoflook puntpaprika balsamico passata  
paprikapoeder chilivlokjes boter Brandy of gelijksoortig peper & zout
Snijd de lever in dobbelstenen en bak die ‘bien cuit’ in boter. De saus:  hak sjalotjes, knoflook en een puntpaprika in brunoise.  Sauteer in boter. Voeg passata toe en breng op smaak met een scheut balsamico, paprikapoeder, gedroogd en gemalen chilipepertje, peper en zout.
Laat eventjes inkoken en doe er dan de gebakken kalfsleverblokjes bij. Voor een éxtra pittige ‘touch’, kan je er nu een scheut brandy aan toevoegen. Serveer met brood of een aardappelbereiding naar keuze.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni