google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Risotto al fruti di mare   

Arboriorijst visbouillon inktvis mosselen venusschelpen tijgergarnalen sint-jacobsvruchten  
gedroogde tomaten platte peterselie knoflook ui peper & zout olijfolie  
Maak een klassieke risotto door gebakken rijst lepelsgewijs te bevochtigen met kokende bouillon, in dit recept: visbouillon. De bereidingstijd is ongeveer 20 minuten. Stoof uisnippers en knoflook in wat olie. Meng onder de rijst. Maak alle vis en zeevruchten afzonderlijk klaar en doe ze 10 minuten voor het einde bij de rijst. Werk af met plukjes peterselie en gesnipperde gedroogde tomaatjes.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Risotto al fruti di

mare   

Arboriorijst visbouillon inktvis mosselen venusschelpen tijgergarnalen sint-jacobsvruchten  
gedroogde tomaten platte peterselie knoflook ui peper & zout olijfolie  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Maak een klassieke risotto door gebakken rijst lepelsgewijs te bevochtigen met kokende bouillon, in dit recept: visbouillon. De bereidingstijd is ongeveer 20 minuten. Stoof uisnippers en knoflook in wat olie. Meng onder de rijst. Maak alle vis en zeevruchten afzonderlijk klaar en doe ze 10 minuten voor het einde bij de rijst. Werk af met plukjes peterselie en gesnipperde gedroogde tomaatjes.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN