google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Gegrilde tonijn met ansjovisboter

tonijnsteaks ansjovis in olie boter gemengde sla trofie (pasta)      
half gedroogde tomaatjes olijfolie peper & zout citroen
Maak de boter: reken op een viertal ansjovisfilets per 100 gr boter. Snijd de ansjovis fijn. Laat de boter wak worden, maar niet gesmolten. Meng goed met de geplette ansjovis en voeg een scheutje citroensap en een draai uit de pepermolen toe. Schep de bereiding op plastiekfolie en maak er een rol van. Draai de uiteinden goed dicht en leg de rol in de koelkast tot de boter weer volledig opgesteven is. Gril de steaks 2 minuten aan elke kant zodat ze rosé blijven binnenin. Er kan wat peper en zout op, maar niet teveel, gezien de boter. Op het bord: een tonijnsteak met daarop een schijf ansjovisboter. Dien op met gemengde sla, half gedroogde tomaatjes, trofie of wat er volgens jouw inspiratie verder bij past.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.

Gegrilde tonijn

met ansjovisboter

tonijnsteaks ansjovis in olie boter gemengde sla trofie (pasta)      
half gedroogde tomaatjes olijfolie peper & zout citroen
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Maak de boter: reken op een viertal ansjovisfilets per 100 gr boter. Snijd de ansjovis fijn. Laat de boter wak worden, maar niet gesmolten. Meng goed met de geplette ansjovis en voeg een scheutje citroensap en een draai uit de pepermolen toe. Schep de bereiding op plastiekfolie en maak er een rol van. Draai de uiteinden goed dicht en leg de rol in de koelkast tot de boter weer volledig opgesteven is. Gril de steaks 2 minuten aan elke kant zodat ze rosé blijven binnenin. Er kan wat peper en zout op, maar niet teveel, gezien de boter. Op het bord: een tonijnsteak met daarop een schijf ansjovisboter. Dien op met gemengde sla, half gedroogde tomaatjes, trofie of wat er volgens jouw inspiratie verder bij past.
Made by Belgisch Koken
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN