google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
varkenshaasje olijfolie bruine Leffe kalfsfond cassonadesuiker room boter seizoensgroenten              
aardappelen ui Parmaham eieren bloem nootmuskaat peper & zout
Donkere Leffesaus: snipper ui en sauteer in een beetje boter. Bestrooi met wat cassonadesuiker. Voeg kalfsfond en een fles bruine Leffe toe en laat verder inkoken. Zeef de saus en bind indien nodig. Maak aardappelpannenkoekjes: mix in de blender de gekookte aardappelen met room, eieren en vloeiende bloem. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg fijn gesnipperde Parmaham toe en bak flensjes van dit deeg in de antikleefpan.

Tournedos van varkenshaasje

 

met Leffesaus

Groenten: kies mini-groenten volgens seizoen. Stoom ze gaar. Snijd medaillons van het varkenshaasje. Bak 5 minuten aan elke kant en zet afgedekt weg. Op het bord: 2 medaillons met een lepel van de saus. Werk af met de gestoomde seizoensgroenten en een aardappelflensje.
Tournedos van varkenshaasje met Leffesaus

LEKKER ETEN THUIS

varkenshaasje olijfolie bruine Leffe kalfsfond cassonadesuiker room boter seizoensgroenten              
aardappelen ui Parmaham eieren bloem nootmuskaat peper & zout
Donkere Leffesaus: snipper ui en sauteer in een beetje boter. Bestrooi met wat cassonadesuiker. Voeg kalfsfond en een fles bruine Leffe toe en laat verder inkoken. Zeef de saus en bind indien nodig. Maak aardappelpannenkoekjes: mix in de blender de gekookte aardappelen met room, eieren en vloeiende bloem. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg fijn gesnipperde Parmaham toe en bak flensjes van dit deeg in de antikleefpan.
Groenten: kies mini-groenten volgens seizoen. Stoom ze gaar. Snijd medaillons van het varkenshaasje. Bak 5 minuten aan elke kant en zet afgedekt weg. Op het bord: 2 medaillons met een lepel van de saus. Werk af met de gestoomde seizoensgroenten en een aardappelflensje.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni