google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Tournedos van varkenshaasje met Leffesaus

varkenshaasje olijfolie blonde en bruine Leffe kalfsfond cassonadesuiker room boter seizoensgroenten              
aardappelen ui Parmaham eieren bloem nootmuskaat peper & zout
Made by Belgisch Koken
Donkere Leffesaus: snipper ui en sauteer in een beetje boter. Bestrooi met wat cassonadesuiker. Voeg kalfsfond en een fles bruine Leffe toe en laat verder inkoken. Zeef de saus en bind indien nodig. Maak aardappelpannenkoekjes: mix in de blender de gekookte aardappelen met room, eieren en vloeiende bloem. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg fijn gesnipperde Parmaham toe en bak flensjes van dit deeg in de antikleefpan. Groenten: kies mini-groenten volgens seizoen. Stoom ze gaar. Snijd medaillons van het varkenshaasje. Bak 5 minuten aan elke kant en zet afgedekt weg. Op het bord: 2 medaillons met een lepel van de saus. Werk af met de gestoomde seizoensgroenten en een aardappelflensje.
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Tournedos van

varkenshaasje met

Leffesaus

varkenshaasje olijfolie blonde en bruine Leffe kalfsfond cassonadesuiker room boter seizoensgroenten              
aardappelen ui Parmaham eieren bloem nootmuskaat peper & zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Donkere Leffesaus: snipper ui en sauteer in een beetje boter. Bestrooi met wat cassonadesuiker. Voeg kalfsfond en een fles bruine Leffe toe en laat verder inkoken. Zeef de saus en bind indien nodig. Maak aardappelpannenkoekjes: mix in de blender de gekookte aardappelen met room, eieren en vloeiende bloem. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg fijn gesnipperde Parmaham toe en bak flensjes van dit deeg in de antikleefpan. Groenten: kies mini-groenten volgens seizoen. Stoom ze gaar. Snijd medaillons van het varkenshaasje. Bak 5 minuten aan elke kant en zet afgedekt weg. Op het bord: 2 medaillons met een lepel van de saus. Werk af met de gestoomde seizoensgroenten en een aardappelflensje.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN