google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
kipfilet gevogeltefond magere room (4%) verse dragon  verse bieslook  tomaat  sjalotjes  
wortelen  courgette  kipkruidenmix  peper & zout  boter  Noilly Prat (droge vermouth)
De saus: hak de sjalotjes in een zeer fijne brunoise. Bak ze kort in een lepeltje boter. Doe er gevogeltefond bij, breng aan de kook, voeg room toe, dragonblaadjes (zonder steeltjes), een scheut vermouth en laat inkoken tot sausdikte. Breng op smaak met peper en zout. Maak met een aangepast molentje groentenspaghetti van wortelen en courgettes. Stoom die beetgaar in 3 minuten. Dit is de aardappel- of pastavervanger in de regime-versie. Maak verse, ontvelde tomatenblokjes. Snipper het bieslook fijn.

Kipfilet met dragonroomsaus 

Bak de kipfilets in wat boter en kruid met de kippenkruidenmix. Laat afgedekt een paar minuten rusten en snijd ze voor, voor het opdienen. Op het bord: een voorgesneden kipfilet, oversaust. Daarbij de groentenspaghetti en werk af met gesnipperde bieslook en verse tomatenblokjes. Wie het écht niet kan laten, kan er een gekookte aardappel bij serveren.
Kipfilet met dragonroomsaus

LEKKER ETEN THUIS

kipfilet gevogeltefond magere room (4%) verse dragon  verse bieslook  tomaat  sjalotjes  
wortelen  courgette  kipkruidenmix  peper & zout  boter  Noilly Prat (droge vermouth)
De saus: hak de sjalotjes in een zeer fijne brunoise. Bak ze kort in een lepeltje boter. Doe er gevogeltefond bij, breng aan de kook, voeg room toe, dragonblaadjes (zonder steeltjes), een scheut vermouth en laat inkoken tot sausdikte. Breng op smaak met peper en zout. Maak met een aangepast molentje groentenspaghetti van wortelen en courgettes. Stoom die beetgaar in 3 minuten. Dit is de aardappel- of pastavervanger in de regime- versie. Maak verse, ontvelde tomatenblokjes. Snipper het bieslook fijn.
Bak de kipfilets in wat boter en kruid met de kippenkruidenmix. Laat afgedekt een paar minuten rusten en snijd ze voor, voor het opdienen. Op het bord: een voorgesneden kipfilet, oversaust. Daarbij de groentenspaghetti en werk af met gesnipperde bieslook en verse tomatenblokjes. Wie het écht niet kan laten, kan er een gekookte aardappel bij serveren.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni