google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Kipfilet met dragonroomsaus

kipfilet gevogeltefond magere room (4%) verse dragon  verse bieslook  tomaat  sjalotjes  
wortelen  courgette  kipkruidenmix  peper & zout  boter  Noilly Prat (droge vermouth)
De saus: hak de sjalotjes in een zeer fijne brunoise. Bak ze kort in een lepeltje boter. Doe er gevogeltefond bij, breng aan de kook, voeg room toe, dragonblaadjes (zonder steeltjes), een scheut vermouth en laat inkoken tot sausdikte. Breng op smaak met peper en zout. Maak met een aangepast molentje groentenspaghetti van wortelen en courgettes. Stoom die beetgaar in 3 minuten. Dit is de aardappel- of pastavervanger in de regime-versie. Maak verse, ontvelde tomatenblokjes. Snipper het bieslook fijn. Bak de kipfilets in wat boter en kruid met de kippenkruidenmix. Laat afgedekt een paar minuten rusten en snijd ze voor, voor het opdienen. Op het bord: een voorgesneden kipfilet, oversaust. Daarbij de groentenspaghetti en werk af met gesnipperde bieslook en verse tomatenblokjes. Wie het ├ęcht niet kan laten, kan er een gekookte aardappel bij serveren.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Kipfilet met

dragonroomsaus

kipfilet gevogeltefond magere room (4%) verse dragon  verse bieslook  tomaat  sjalotjes    
wortelen  courgette  kipkruidenmix  peper & zout  boter  Noilly Prat (droge vermouth)
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
De saus: hak de sjalotjes in een zeer fijne brunoise. Bak ze kort in een lepeltje boter. Doe er gevogeltefond bij, breng aan de kook, voeg room toe, dragonblaadjes (zonder steeltjes), een scheut vermouth en laat inkoken tot sausdikte. Breng op smaak met peper en zout. Maak met een aangepast molentje groentenspaghetti van wortelen en courgettes. Stoom die beetgaar in 3 minuten. Dit is de aardappel- of pastavervanger in de regime-versie. Maak verse, ontvelde tomatenblokjes. Snipper het bieslook fijn. Bak de kipfilets in wat boter en kruid met de kippenkruidenmix. Laat afgedekt een paar minuten rusten en snijd ze voor, voor het opdienen. Op het bord: een voorgesneden kipfilet, oversaust. Daarbij de groentenspaghetti en werk af met gesnipperde bieslook en verse tomatenblokjes. Wie het ├ęcht niet kan laten, kan er een gekookte aardappel bij serveren.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN