google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Gerookte zalm met honing-dillesaus

vinaigrette: mosterd honing verse dille olijfolie witte balsamico  
gerookte zalm grof zeezout zwarte peper citroen waterkers toast
Maak een vinaigrette van mosterd, honing, gesnipperde dille, olijfolie en een scheutje witte balsamico. Leg de schelletjes zalm op het bord op een paar takjes waterkers. Lepel de saus over de zalm. Je kan indien gewenst verder afwerken met grof zeezout, peper uit de molen en een schijfje citroen. Dien op met warme toast.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.

Gerookte zalm met

honing-dillesaus

vinaigrette: mosterd honing verse dille olijfolie witte balsamico  
gerookte zalm grof zeezout zwarte peper citroen waterkers toast
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Maak een vinaigrette van mosterd, honing, gesnipperde dille, olijfolie en een scheutje witte balsamico. Leg de schelletjes zalm op het bord op een paar takjes waterkers. Lepel de saus over de zalm. Je kan indien gewenst verder afwerken met grof zeezout, peper uit de molen en een schijfje citroen. Dien op met warme toast.
Made by Belgisch Koken
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN