google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
vinaigrette: mosterd honing verse dille olijfolie witte balsamico  
gerookte zalm grof zeezout zwarte peper citroen waterkers toast
Maak een vinaigrette van mosterd, honing, gesnipperde dille, olijfolie en een scheutje witte balsamico. Leg de plakjes zalm op het bord op een paar takjes waterkers. Lepel de saus over de zalm. Je kan indien gewenst verder afwerken met grof zeezout, peper uit de molen en een schijfje citroen. Dien op met warme toast.

Gerookte zalm met honing-dillesaus

Gerookte zalm met honing-dillesaus

LEKKER ETEN THUIS

vinaigrette: mosterd honing verse dille olijfolie witte balsamico  
gerookte zalm grof zeezout zwarte peper citroen waterkers toast
Maak een vinaigrette van mosterd, honing, gesnipperde dille, olijfolie en een scheutje witte balsamico. Leg de plakjes zalm op het bord op een paar takjes waterkers. Lepel de saus over de zalm. Je kan indien gewenst verder afwerken met grof zeezout, peper uit de molen en een schijfje citroen. Dien op met warme toast.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni