google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Lamskroontje 

lamskroontjes mosterd broodkruim peterselie      
knoflook olijfolie boter
Cutter broodkruim, peterselie en knoflook met olijfolie. Bak de lamkroontjes aan in boter en smeer ze in met mosterd. Bedek de kroontjes met het mengsel en zet 15 minuten in oven op 200°C voor rosé of iets langer voor een andere cuisson. Dien op met een aardappelbereiding naar keuze, bijvoorbeeld gebakken krieltjes en bijpassende seizoensgroenten.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Lamskroontje 

lamskroontjes mosterd broodkruim peterselie      
knoflook olijfolie boter
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Cutter broodkruim, peterselie en knoflook met olijfolie. Bak de lamkroontjes aan in boter en smeer ze in met mosterd. Bedek de kroontjes met het mengsel en zet 15 minuten in oven op 200°C voor rosé of iets langer voor een andere cuisson. Dien op met een aardappelbereiding naar keuze, bijvoorbeeld gebakken krieltjes en bijpassende seizoensgroenten.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN