google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
panklare paling sjalotjes verse knoflook kerstomaatjes kastanjechampignons tomatenconcentraat lange rode paprika’s            
Spaans pepertje verse tijm groentebouillon room boter paprikapoeder peper & zout
Bak de palingmoten in boter tot ze bruin kleuren. Kruid ze met peper en zout. Sauteer in een diepe pan: fijn gesneden sjalotjes, vers gesneden knoflook, op ringen gesneden langwerpige paprika’s, gevierendeelde kastanjechampignons  en een Spaans pepertje. Voeg room, tomatenpuree en een blokje groentebouillon toe, laat inkoken.

Paling in tomatenroomsaus 

Voeg de gebakken palingmoten toe en laat 30 minuten sudderen onder deksel op een laag vuur. Breng op smaak met zacht paprikapoeder. Serveer met frietjes en mayonaise.
Paling in tomatenroomsaus

LEKKER ETEN THUIS

panklare paling sjalotjes verse knoflook kerstomaatjes kastanjechampignons tomatenconcentraat lange rode paprika’s            
Spaans pepertje verse tijm groentebouillon room boter paprikapoeder peper & zout
Bak de palingmoten in boter tot ze bruin kleuren. Kruid ze met peper en zout. Sauteer in een diepe pan: fijn gesneden sjalotjes, vers gesneden knoflook, op ringen gesneden langwerpige paprika’s, gevierendeelde kastanjechampignons  en een Spaans pepertje. Voeg room, tomatenpuree en een blokje groentebouillon toe, laat inkoken.
Voeg de gebakken palingmoten toe en laat 30 minuten sudderen onder deksel op een laag vuur. Breng op smaak met zacht paprikapoeder. Serveer met frietjes en mayonaise.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni