google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
rib-eye steaks olijfolie peper en zout zomertruffel Parmezaan krielaardappeltjes      
bloemkool truffelolie room nootmuskaat peper & zout
Maak de saus: kook de bloemkoolroosjes gaar en giet af. Voeg room toe en laat inkoken tot sausdikte. Breng op smaak met truffelolie, nootmuskaat, peper en zout. Meng met geraspte Parmezaan en geschaafde zomertruffel.

rib-eye steak

met bloemkool-truffelroom

Wrijf de steaks in met olijfolie en kruid met provençaalse kruidenmix. Gril de steaks tot de gewenste cuison en dien op met de bloemkool-truffelsaus en krieltjes, gebakken in de airfryer.

LEKKER ETEN THUIS

steak met bloemkool- truffelroom
rib-eye steaks olijfolie peper en zout zomertruffel Parmezaan krielaardappeltjes      
bloemkool truffelolie room nootmuskaat peper & zout
Maak de saus: kook de bloemkoolroosjes gaar en giet af. Voeg room toe en laat inkoken tot sausdikte. Breng op smaak met truffelolie, nootmuskaat, peper en zout. Meng met geraspte Parmezaan en geschaafde zomertruffel.
Wrijf de steaks in met olijfolie en kruid met provençaalse kruidenmix. Gril de steaks tot de gewenste cuison en dien op met de bloemkool- truffelsaus en krieltjes, gebakken in de airfryer.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni