google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Gegrilde Irish rib eye steak met bloemkool-truffelroom 

rib-eye steaks olijfolie peper en zout zomertruffel      
truffelolie room peper & zout
Maak de saus: kook de bloemkoolroosjes gaar en giet af. Voeg room toe en laat inkoken tot sausdikte. Breng op smaak met truffelolie, peper en zout. Meng met geschaafde zomertruffel. Wrijf de steaks in met olijfolie en kruid met provençaalse kruidenmix. Gril de steaks tot de gewenste cuison en dien op met de bloemkool-truffelsaus. Werk af met plukjes peterselie.
Koolhydraatarm
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Gegrilde Irish rib eye

steak met

bloemkool-

truffelroom 

rib-eye steaks olijfolie peper en zout zomertruffel      
truffelolie room peper & zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Maak de saus: kook de bloemkoolroosjes gaar en giet af. Voeg room toe en laat inkoken tot sausdikte. Breng op smaak met truffelolie, peper en zout. Meng met geschaafde zomertruffel. Wrijf de steaks in met olijfolie en kruid met provençaalse kruidenmix. Gril de steaks tot de gewenste cuison en dien op met de bloemkool- truffelsaus. Werk af met plukjes peterselie.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN