google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Mandorlata    

donkere rozijnen amandelen rode paprika’s olijfolie    
griessuiker balsamico Grappa peper & zout    
Laat de rozijnen weken in Grappa. Hak de amandelen. Snijd de paprika’s in brunoise. Stoof de paprikablokjes. Doe alles met de overgebleven ingrediënten in een casserolle en laat zonder deksel 5 minuten op hoog vuur garen onder voortdurend roeren. Koud of lauw opdienen bij varkensvlees of vis, eventueel afwerken met Parmezaanschilfers.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Mandorlata    

donkere rozijnen amandelen rode paprika’s olijfolie  
griessuiker balsamico Grappa peper & zout  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Laat de rozijnen weken in Grappa. Hak de amandelen. Snijd de paprika’s in brunoise. Stoof de paprikablokjes. Doe alles met de overgebleven ingrediënten in een casserolle en laat zonder deksel 5 minuten op hoog vuur garen onder voortdurend roeren. Koud of lauw opdienen bij varkensvlees of vis, eventueel afwerken met Parmezaanschilfers.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN