google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Knoflooksoep

ui prei selder wortel knoflook bouquet garni peper & zout soepkip kippenbouillonblokjes  
knoflookpasta spekjes oud brood peterselie pijpajuin Worchestershiresaus Gruyère
Maak een kippenbouillon met ui, prei, selder, wortel, een volledige bol knoflook, een bouquet garni, peper, zout en een soepkip. Of, in een snelle versie, maak je de bouillon van kippenbouillonblokjes en voeg je er knoflookpasta aan toe. Bak de spekjes en laat ze uitlekken. Maak croutons van oud brood of koop ze kant-en-klaar in een zakje. Pers een paar teentjes vers knoflook in de kippenbouillon en voeg verder toe: gehakte peterselie en gesnipperde pijpajuin. Kruid met peper en zout en werk af met een scheutje Worchester. Breng op temperatuur. Doe net voor het opdienen de spekjes en de croutons in de soep. Serveer de geraspte kaas apart.  
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Knoflooksoep

ui prei selder wortel knoflook bouquet garni peper & zout soepkip kippenbouillonblokjes  
knoflookpasta spekjes oud brood peterselie pijpajuin Worchestershiresaus Gruyère
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Maak een kippenbouillon met ui, prei, selder, wortel, een volledige bol knoflook, een bouquet garni, peper, zout en een soepkip. Of, in een snelle versie, maak je de bouillon van kippenbouillonblokjes en voeg je er knoflookpasta aan toe. Bak de spekjes en laat ze uitlekken. Maak croutons van oud brood of koop ze kant-en-klaar in een zakje. Pers een paar teentjes vers knoflook in de kippenbouillon en voeg verder toe: gehakte peterselie en gesnipperde pijpajuin. Kruid met peper en zout en werk af met een scheutje Worchester. Breng op temperatuur. Doe net voor het opdienen de spekjes en de croutons in de soep. Serveer de geraspte kaas apart.  
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN